Nyår med 69 EYES

Skålar in det nya året med 69 EYES och mår hyfsat bra.



Om någon undrar...

vad jag ska göra denna nyårsafton så kan jag meddela att följande kommer att inträffa:

  • Tar ett bubbelbad med en bra bok / tidning.
  • Klär mig någelunda, kanske sminkar mig.
  • Lagar spagetti och köttfärssås som jag äter framför TV:n
  • Plockar fram muffins ur frysen som jag bakade igår och i väntat på att de ska bli rumsvarma så spelar jag dator, läser en bok eller tittar mer på tv.
  • Äter muffins och lyssnar på musik. Eventuellt så dricker jag lite Dooleys.
  • När klockan närmar sig tolvslaget går jag eventuellt bort till mina föräldrar och deras vänner för att tigga champanj och skåla in det nya året.

Detta låter kanske som en ganska deprimerande nyårsafton men jag har själv valt detta. Jag vill gör det som känns roligt för mig på nyårsafton och inte hitta på något som "man borde" göra. Jag har ingen lust att gå på en fest eller träffa folk, jag vill vara med den viktigaste personen i mitt liv - mig själv.
Jag hoppas att alla ni därute får en lika bra nyårsafton som jag kommer att ha - och att ni är där ni vill vara, tillsammans med människor som ni tycker om.


Snön har visserligen smält bort men min kära mor har förevigat vår trottoar så att vi ska minnas den de regniga jular som väntar oss framöver.

Nytt år

Snart är det ett nytt år.
Vi får se vad som händer då. Jag väntar med spänning...

Farsans humor

Min pappa älskar detta. Han skrattat lika mycket varje gång tjejen skriker.

Dagens

Okej, okej, okej.

Idag mår jag faktiskt helt okej. Är dock sådär trött som man bara kan vara när man sovit för lite. Det gick bättre inatt än de senaste tre som varit i alla fall. Hmm...

Har handlat mig en ny dagbok. Det nya året ska gå i samma storstilade tecken som det som varit, höhö... Näe men, har man skrivit dagbok sen man var tretton så är det lite svårt att sluta.

Hajk

Det känns inte omöjligt hela tiden. Nu har jag ju fått ett nytt mål med livet: Att tillverka en säckpipa.

Omöjligt

En dröm om tabletter och rakblad.
Vaknar kallsvettig.




Jag kommer aldrig att klara detta.

Längtar



Just nu längtar jag till sommarstugan utanför Åhus. Att kunna kura ihop mig i farfars gamla soffa, skriva lite och gå en prommenad i skogen, över sandbankarna och ner till havet. Det är svårt att börja leva själv efter nästan fyra år tillsammans med någon. Att inse att man måste göra något själv gör så jävla ont.

Ska träffa människor idag. Det ska bli skönt.

Time off

Nissen och jag har gått skilda vägar och det känns jobbigt. Tänker inte bry mig om bloggen på ett tag, bara skriva ströinlägg här och där. Det får gå.

Utan sömn - ingen släktträff?

Släktträff hela dagen. Ingen sömn inatt så jag var inte riktigt närvarande. Slutade med att jag somnade på en soffan och missade en del, men det gjorde ingenting. Huvudsaken var att jag var med och försökte bidra med några skämt (och Guillou-historian - förståss).

George Harrison - I got my mind set on you

Jag älskar denna låt.

Flodhästen Astrid

Idag köpte jag en värmekudde i form av en gosig flodhäst. Jag har döpt henne till Astrid. Det ligger ris och lavendel i magen på henne så hon doftar underbart. Perfekt att värma opp henne när man har verk nånstanns, bara stoppa henne i mikron i en minut, sen är hon varm och go.

Läs mer på företagets hemsida.


Bild lånad från hemsidan (se ovan)



God morgon.

Idag ska Nissen och jag sticka in till Lund för att leta upp en ny dagbok till mig. Året är nästan slut och det är dags att börja på något sprillans nytt. Är väldigt nöjd med allt trots Ulcerös Colit, depressioner och IG i matte. Jag har ju liksom allt det klyschiga: en familj som älskar mig, mat i kylskåpet, en hyfsad säng att sova i och en jävla massa kul grejer att sysselsätta mig med. Det är ju inte helt fel ;)

Vi höres senare.

Bästa julklappen



Nissen är fan inte klok. Han har köpt två biljetter till Kiss-konserten i sommar. Fick dem i julklapp och blev helt chockad... AGGRGRGR... Nu ska jag berätta detta för hela världen (dvs fejsboken, alla tidningar, busschauffören, på släktmiddagen osv...)

Fy fasen vad jag älskar dig Nissen.

Precis som i Sällskapsresan 2

Dagen har varit väldigt bra. Är nöjd och glad och mätt (dock inte lika mätt som igår) och jag ska strax åka hem till Nissen för att ge julklappar och umgås lite. Har kollat på Sällskapsresan 2 tillsammans med pappa och det var verkligen en upplevelse. Blev lite sugen på att ta mitt pick och pack och åka till Schweiz för att åka skidor (eller bara pulsa runt några timmar för att kunna smyga mig in på en mysig restaurang och beställa attans god mat efteråt). Det hade vatt nåt...

7 timmar och 32 minuter senare...

Jag har klämt två portioner julmat (fem köttbullar och prinskorvar, en klick jansson, ett kokt ägg, nybakat bröd med ost, en bit skinka, och lite apelsinsallad - gånger två) samt risgrynsgröt, choklad, en nubbe (ett löfte till mig själv att åtminstone få i mig EN) och en massa julmust. Kommer osökt att tänka på den där gamla Fronda-låten: "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..." Ligger här som en val i sängen och nynnar.



Fick så jävla fina presenter också. Men först måste jag ju berätta att min käre far blev väldigt glad över Jan Guillou's bok och han skrattade gott åt min historia. Jag har varit sprickfärdig - varit nära på att berätta för honom varje dag och sedan kommit på det och tvingats berätta det för antingen Nissen eller någon annan (typ mamma, Syrran, lärare, klasskamrater...) så alla är trötta på historien utom jag. Släkten hann faktiskt tröttna lite på den idag (men jag tror att det mest berodde på att jag var så otroligt hastig i mitt berättande så det blev lite jobbigt att lyssna på).

Well, fick som sagt oförskämt fina grejer. Biocheckar som alltid kommer väl till pass, samt två böcker, ett set med bodylotions (OOH!) ett sätt med ekologiska bodylotions (OOOOOOH!!!), en Simpsonsbox (sänsong fem) och en andel i en travhäst. Det sistnämnda var mest en rolig grej från mamma och pappa men det var jävligt fyndigt :)
Jag tycker också att denna julafton har varit oförskämt trevlig. Jag har inte skrattat så mycket på länge och jag har inte vågat fåna mig och dansa tokigt inför allas beskådning, samt sjungit högt och förkrossande falskt på mååånga år, men jag hade så jäkla roligt. Fy faaaan vad bra julafton.

God Jul

Julgran

Granen blev fin. Ska nog ta lite juliga bilder på den så att jag kan flasha med den här.
De kommer upp så snart jag kan.

Städning

Syrran och jag har städat (Syrran dammsugar) och vi lyssnar på Look at my Horse på högsta volym för att överrösta dammsugaren. JA, JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN.

Dagens ilandsproblem

Fyfan va jag är hungrig. Synd att allt pålägg är slut. Måste springa och köpa... Synd också att Syrran har brutit benet och inte kan gå till affären (men hon kan gå hem till sin pojkvän, hoppa in i hans bil och köra till Malmö för att handla) så nu måste jag ta mig ut i halkan, gå och handla mat, vara osäker på om pengarna räcker (har dyskalkyli så även om jag räknar fem gånger så är jag skitosäker på om det blir rätt) och sedan halka mig hem igen med en proppfull kasse mat.

Dagens ilandsproblem... Det blir många sådana inlägg just nu känns det som.

Dagens ilandsproblem.

Är sugen på att krypa ihop i ett mörkt rum och titta på film inlindad i världens största filt och dricka te. Men jag får liksom inte till det. Det är pinsamt att det känns som ett problem eftersom jag har konstaterat förljande:

  • Det finns tre TV-apparater i huset. Alla fungerar.
  • Det finns VHS och DVD-spelare till samtliga.
  • Filtar regnar ur vartenda skåp i sovrum och hall.
  • Te i lösvikt och påsform regnar ur vartenda skåp i köket.
  • Vi har vatten i kranen.
  • Vi har en vattenkokare, alternativt spis, alternativt mikrovågsugn att värma upp vattnet i.
  • Vi har väldigt många filmer.

Problemet är att jag inte vet vilken filt jag ska vira in mig i, vilken tesort jag ska välja, hur mycket te jag ska göra, vid vilken utav TV-apparaterna jag ska sitta vid eller vad för film jag ska se. Fy fan vad jag skäms över min bortskämdhet.

Joanne Harris - En doft av apelsin

Har precis läst ut Joanne Harris' bok En doft av apelsin och den var verkligen bra. Väldigt svårmodig, dramatisk och samtidigt mysig på något konstigt vis. Tyckte om den. Man kan läsa mer om den här.


Bild tagen från google.

Pyjamasspring

God morgon.

Det kanske inte riktigt passar att säga..? Vill bara spela Spore och springa runt i pyjamasen idag. Eller läsa en bok. Så det ska jag nog ta och göra... 

Snöängel

Igår gjorde jag en snöängel.



Avatar i 3D

Vera och jag ska se Avatar i 3D. Jag har aldrig sett 3D innan så det verkar lite coolt, haha. Jag är sugen på Avatar just för att den verkar så maffig rent tekniskt. Alla ljud och bilder och måååh... Det ska bli så kul. Vi får göra det i mellandagarna (för man brukar ju få en hundring i julklapp av nån snäll gammal släkting).

Let it snow

Har gjort en snöängel som är jättefin.

Skryt-listan

Här sitter jag och summerar veckan. Det har hänt flera saker som har fått mig att må riktigt bra denna vecka och jag tänker ännu en gång räkna upp dessa saker (för att skryta och samtidigt uttrycka min glädje).

  • JAG HAR TRÄFFAT JAN GUILLOU (vill poängtera att jag inte stå på hans sida på alla åsikter men han är en ikon tack vare sitt skrivande och det är det som jag är sjukt impad av).
  • Jag har tagit rött bälte i karate (fick till och med pluspoäng).
  • Jag har fikat med min käre mor, samt städat och skottat snö.
  • DET SNÖAR (DET är fint, även om det kan innebära katastrofer av olika slag så vill jag njuta av det).
  • Vi ska köpa gran.
  • Jag har inte haft ont i magen denna vecka.
  • Har skrivit tusen prov utan att bli stressad.

Så. Nu har jag fått skryta ännu en gång. Tack, tack, tack.

Klä-på-spel

http://www.coolaspel.se/spel/Rocking+Girl+Make+Over

Roligt spel som tidsfördriv. Finns tusen olika. Gå direkt till denna länk om man vill ha fler "tjejiga" spel att välja på.

List of the day

Dagens innehåll lyder som följer:

  • Idrottsprov.
  • Köpt blå tumvantar (skitstora och skitsköna. SKITSKITSKIT, HIHIHI)
  • Träffat mamma på bussen.
  • Skottat snö med mamma på uppfarten.
  • Postat julkort med mamma.
  • Spontanfikat med mamma.
  • Prommenerat hem med mamma.
  • Städat huset med mamma.

Fluffboll



Detta är en fluffboll. Den har jag haft sen jag var liten. Den är färgglad och mjuk, det är som en garnboll fast det är mjukt gummi istället, så den är inte sådär stickig som garn annars är i sådana bollar. Mamma lånade ut denna fluffboll sen jag blivit för stor för den. Hon har en arbetskamrat vars son var väldigt busig av sig och så sa mamma att han kunde testa fluffbollen för att ha som stressmotverare och det har funkat. Pojken har använt fluffbollen under flera år och är mindre stressig och busig nuförtiden.
Nyligen så köpte mamma en helt ny fluffboll som jag förväxlade med min gamla härliga när den låg framme här hemma och då bytte hon ut den nya med den gamle (och pojken didn't mind) och tog hem den till mig. Så nu är fluffbollen hos sin rättmätiga ägare igen. Och gud vad jag har saknat den! Den är nostalgi för mig.

Förkyld

Stannar hemma idag för jag är väldigt förkyld och har ont i huvudet. Fyfan alltså, jag vill inte vara sjuk till julhelgen för då är det ju så mycket som ska hända och massor av folk att träffa.

Gradering!

Jag har rött bälte i karate.



Är trött och full av blåmärken och skavsår men jag mår oförskämt bra. Har ätit underbart god saffransglass som Syrrans pojkvän gjort (eftersom han är kock). Himmelskt.
Mina föräldrar har tjugoårig bröllopsdag idag så pappa har gett mamma en present och en överraskning tills på fredag (mamma kommer aldrig ihåg när de har bröllopsdag så därav att bara pappa ger något).

Winterbells

Drygt spel som är beroendeframkallande. Du är en liten kanin som hoppar på små klockor och får poäng. Om du missar en klocka så ramlar du ner och får börja om. Du vinner ingenting och du kan hålla på hur länge som helst.

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

Att gradera eller icke gradera?

Det är frågan.

Idag ska jag ta mitt första bälte i karate. Gult. Är lite nervös faktiskt, även om sensei har avdramatiserat hela tillfället genom att lägga graderingen i samband med en träning så att man ska slippa känna sig helt lost. Jag har magknip nu, men jag tror att det beror lika mycket på nervositet som på att min mage är som den är.

Har blivit asförkyld också. Näsan bara rinner och jag låter som en gammal gubbe i en ubåt när jag pratar. Mycket märkligt. Stämbanden börjar också fladdra till av sig själv ibland så det verkar som att även jag - kvinna och allt - har kommit i målbrottet. Alla tiders. Mens och bröst gick bra när man var som yngst, men adamsäpplet ska minsann vänta med att utvecklas till sist. Jävla biologi.

Dagen då jag mötte Jan Guillou

Idag skulle jag in på bokhandeln och köpa ett kollegieblock, men jag tappade helt fokus när plötsligt Jan Guillou satt mitt i lokalen och signerade böcker. Jag blev helt ställd. Stod bara och glodde och hjärtat började dunka sådär fort som det bara gör när man får en panikattack eller ser en väldigt stor idol.
Jag gick fram till bordet med darrande steg och såhär löd på ett ungefär konversationen:

Jag: Är... är det verkligen du?
Jan Guillou: (ler) Ja, det är det. Ska det vara en julklapp?
Jag: (har inte hört frågan) Min pappa kommer inte att tro mig!
Jan Guillou: (ler och frågar något om boken igen som jag inte minns för jag var helt borta.)
Jag: Hur mycket kostar boken?
Jan Guillou: Det vet jag inte.
Jag: Nähä... men den ska vara till min pappa.
Jan Guillou: Okej. Vad heter han?
Jag: Rikard.
Jan Guillou: Till pappa Rikard. Stavar han det..?
Jag: Han stavar utan C och H och sånna krussiduller.
Jan Guillou: Och från..?
Jag: Emmy!
Jan Guillou: M, M, Y?
Jag: Ja! Du är den första som stavat mitt namn rätt!
Jan Guillou: (ser ut att ha lite halvkul) Vad bra... (han kan ha sagt något helt annat men det märkte jag inte)
Jag: Min pappa kommer att dö!
Jan Guillou: Nämen oj... (minns inte vad han sa men han tyckte inte att mitt uttalande lät riktigt friskt, det förstod även jag trots mitt tillstånd)
Jag: Alltså inte dö på ett dåligt sätt utan på ett bra sätt.
Jan Guillou: (säger något kort, typ 'okej' igen)
Jag: Förlåt, du måste tro att jag är galen.
Jan Guillou: Inte alls (han kan ha sagt något helt annat men jag tror han menade att han inte uppfattade mig som galen)
Jag: (får boken) Jag ska bli som du när jag blir stor.
Jan Guillou: (håller ihop händerna, sätter sig tillrätta på stolen) Då får du skriva mycket. Och läsa mycket. (han ler)
Jag: Ja det ska jag. Tack så mycket.
Jan Guillou: God jul.

Jag går till kassan och märker att hela affären sneglar åt mitt håll och fnissar för sig själv. Jag håller boken hårt tills mina tummar är ömma och svettiga. Kön är hundra mil lång och benen är som spagetti. Jag vet inte hur mycket pengar jag har och jag vet inte hur mycket boken kostar. Tjuvlyssnar när mannen före mig betalar och hör att jag har råd med den. Jag går fram till kassan och får boken inslagen. Darrar på handen när jag lägger pengarna i kassörens hand.

Jag: Förlåt, jag är lite skakig.
Kassören: (ler) Träffat din idol eller?
Jag: Ja. Tack, hejdå.

Jag går ut ur bokaffären och plötsligt börjar det snöa. Allt känns fint, som i en saga.

Pygméflodhäst

Expressen skriver att det föddes en pygméflodhäst på Colchesters Zoo i England för drygt två veckor sedan. Lilla Mercury föddes den 27 november i år och väger drygt 8 kilo. Hennes föräldrar började sitt förhållande för åtta år sedan med att slåss, men det ledde slutligen till födseln av Mercury - den första som nånsin fötts på Colchesters Zoo. Hela artikeln finns här.


Jag som älskar flodhästar blev såklart blåst av stolen när jag fick se detta underbara ting. Man vill ju bara ha den hemma i badkaret och klappa på den och säga att den är underbar. Tur att jag kan engelska.

Selena Quintanilla-Péres

Selena Quintanilla-Péres var en Mexican-Amerikansk sångerska som levde mellan år 1971 till 1995 och hon hade flera hitar med låtar som Dreaming of you, Como la Flor och den ni kan lyssna på nedan, Bidi bidi bom bom. Hon skjöts till döds utav en kvinna som höll i trådarna till hennes fanklubb.

Kvinnan - Yolanda Saldívar - hade inte skött klubbens ekonomin och smusslat undan pengar så Selena ordnade ett möte med Yolanda på ett hotellrum för att få ta hand om alla de finansiella bitarna. På hotellet lämnade Yolanda inte över papperna till Selena utan påstod att hon blivit våldtagen, så Selena körde henne till ett sjukhus för att hon skulle få hjälp. När läkarna inte hittade något på Yolandas kropp som antydde att hon blivit utsatt för en våldtäkt körde Selena tillbaka till hotellrummet och bad Yolanda ännu en gång att få papperna.
Yolanda drog en pistol och skjöt Selena i ryggen när hon vänt sig om och gått mot dörren. Allvarligt skadad sprang Selena genom hotellkorridoren med Yolanda jagande efter sig och ner mot lobbyn för att få hjälp. Hon kollapsade på marken och precis innan hon förlorade medvetandet lyckades hon uppge Yolandas namn och i vilket rum de hade befunnit sig i. Personal på hotellet larmade polis och ambulans och Selena transporterades i ilfart till närmsta sjukhus där hon några timmar senare dog av blodförlust. Hon skulle två veckor senare fylla 24 år.

TV-kanaler avbröt sina sändningar för att rapportera om den tragiska nyheten och radiokanaler spelade hennes musik non stop. Fans samlades ute och sörjde och grät tillsammans. Kända människor i musikvärlden hörde av sig till familjen Quintanilla-Péres så fort de nåtts av dödsbudet och de som skickade sina hälsningar till familjen var bland andra Julio Iglesias och Madonna.

Två veckor efter Selenas död gjorde den dåvarande guvenören för Texas (George W. Bush) Selenas födelsedag till en minnesdag, kallad "Selena Day" i Texas.



Två år senare (1997) gjordes en film om sångerskan där Jennifer Lopez fick spela rollen som Selena vilket gjorde henne nominerad till en Golden Globe inom genren Best Actress in a Musical.
Filmen är väldigt bra och Selena var 90-talets Britney Spears (fast med väldigt vacker röst och snyggare danssteg).

Religionsprov & snålt med kalorier

Idag är det måndag och sista veckan i skolan. Jag gjorde ett religionsprov som handlade om hinduism och buddism som var svårt. Hade pluggat som en dåre (igår kväll, pucko som jag är) men det var tydligen helt fel att lära sig allt om Vedaböckerna, Upanishaderna och Bagavadgita för det kom inte en enda fråga som handlade om det. Synd alltså.

Mamma har köpt hem Vikt Väktar-luncher till mig för att jag ska känna mig någelunda sund även när jag inte orkar laga mat (vilket jag aldrig gör). Vill också poängtera att begreppet "laga mat" betyder följande för mig:

  1. Öppna kylskåpet.
  2. Ta ut smör och skinka och juice.
  3. Öppna brödlådan och ta två knäckebröd.
  4. Bre knäckemackorna med smör. Lägg på skinka.
  5. Häll juice i ett glas.
  6. Parkera mig framför TV:n
  7. Ät "maten".

Nu vet ni hur det ska tas. Ska nu äta en berikande lågkalori-färdigrätt (och en muffins från Espresso House till efterrätt för hur sunt är det att vara HELT utan kalorier?)

Big mouth Ugly Girl


Igår såg jag ut såhär. Det var trevligt.

Säker

Det enda som jag är riktigt säker på är att jag en dag ska dö. Tills dess vill jag leva. Men det glömmer jag bort ibland. Misstag gör vi alla. Hej livet, jag lånar dig nu.

Idol - Vem sjutton vinner?

Jag tycker om båda. Har halva släkten (och massor utav minnen) ifrån Calles hemstad Kristianstad så bara det känns ju lite malligt och tufft. Tycker också att han verkar vara en så go och mysig kille efter vad han visar på scenen och jag gillar hans samlade lugn och luffiga stil. En sån som man bara vill krama.
Och Erik har en sån jävla pondus så jag blir mörkrädd. Älskar hans tolkning utav Show must go on (grät nästan, fyfan alltså) och jag blir bara så... glad.

Båda två är värdiga vinnare och jag vet inte vem jag gillar mest så jag har bestämt mig för att inte fundera utan bara vara jävligt glad över att de är i final (synd att Tove som var min absoluta favorit inte fick komma dit bara).

Pet Sledding

http://www.spel.se/spel_/Pet-Sledding.html

Världens roligaste spel. Asgulligt med mysig musik. Sitter bara och skrattar.

Trasig tv

TV:n har blivit knäpp så här sitter jag... Så kan det gå.

God morgon.

Jag äter gröt till frukost. Det är gott. Ibland tycker jag inte alls om det, men det är bra för mig så jag försöker se det så. Idag ska jag till skolan och ha pianolektion och ensemble. Vi får se hur det går...

...

Okej. Nu har jag inte skrivit något på en hel dag. Eller blir det två? I vilket fall som helst så är jag jävligt opepp just nu. På allt. Har en jävla dipp just nu, har fått börja om med medicineringen och ska försöka hålla ut sista veckan i skolan utan att trassla till allt. Mitt humör är skit så det blir inga roliga inlägg här.

Nyttigheter

Har i alla fall tränat idag. Det var bra. Skriver mer imorgon, men det är svårt när man är i en dipp. Inte för att det spelar nån roll eftersom jag har lika många läsare som jag har armar och för dessa tu känner jag inte för att fläka ut mitt inre totalt.

Det kommer roligare grejer imorgon, typ något tokigt klipp.

...

Inget nytt.

...

Idag är det ångest så jag tänker inte känna några som helst krav som har med bloggen att göra.

Under Täcket

En kortfilm bestående utav tre berättelser av tre regissörer som skildrar hur ett eftersnack kan se ut. Mycket söt och rolig. Tycker om Nour El Refai väldigt mycket så det är väl lite därför också.

This night

Okej, dagen går i slapphetens tecken (jag personifierar ordet) och jag ska dricka julmust, titta på På spaning med Bridget Jones och bara chilla. Moder och fader är på bio med några vänner, Syrran spelar dator och har ont i sitt brutna ben och Nissen har åkt hem för att äta, duscha och sedan dra vidare och hänga med en polare.

Jag skriver väl mer om jag kommer på något trevligt. Take care ;)

Galen morgon

Här ligger Nissen och jag och är tokiga.

Adam Lambert - For your entertaintment

Adam Lambert är ett geni. han är så fruktansvärt sensuell, snygg och manlig. En av få män som klarar av att vara sexig utan att det blir äckligt eller vulgärt.

Look at my horse - Cover

Älskar denna cover! Och mustachen är klockren.

It huuuuurts

Idag gör det ont i magen.
Dumma den.

Kan inte sova

Funderar på om det var dåligt av mig att lägga upp videor "bara för att"... Men det är inte därför jag har svårt att sova. Är bara inne i en sån orosperiod då man ligger och drar från sida till sida, vaknar med jämna mellanrum under nattens gång, somnar i nån timme, vaknar igen... ÖÖÖÖRK.

Det sägs ju att varm mjölk, valeriana eller banan ska hjälpa men jag orkar inte pallra mig upp och fixa nåt utav det. Gör ett nytt försök - gonatt!

Mys med värmeljus

Hallo, hallo, hallo, how low?!
Sitter hemma i soffan med mängder av värmeljus omkring mig. I bakgrunden tutar That 70's Show och jag letar musik på youtube. Om några timmar kommer mina föräldrar hem och då blir det köttbullar och spagetti - bara så alla vet. 

I skolan

Sitter här tillsammans med Sabn i skolan och väntar på vår reptid. Vi ska spela Linkin Park's In the end och vi håller på och väntar på att det ska bli dags... verkar som det är det just nu.

Nu blev jag lite ledsen...

för jag skulle smörja in benen med lotion (ja, det kan inte sägas för många gånger; allt som går att smörjas, SKA smörjas!) och så tog jag en liten klick på fingret, ställer ner flaskan, råkar vifta till med handen och VIPS så ligger en fet klick lotion mitt på E-tangenten på min dator!
Fatta paniken, jag var som Kalle Anka på crack. Började oja mig i min tysthet (vill ju inte riskera att mamma och pappa ska höra mig och storma ner och ropa "Vad var det jag sa! Att ha datorn i samma rum som det finns SAKER i är LIVSFARLIGT!" och det hade jag inte orkat med). Så istället bestämde jag mig för att sluta go bananas och bara försöka fånga upp all lotion som lagt sig på tangenten. Det resulterade i att jag nu suttit i tio minuter och vikt pappersstrutar i miniformat som jag kört in under, mellan och på tangenterna i och runt E.

Inte ett spår av lotion längre, men vem vet, om några dagar får hela maskinen säkert kortslutning och dör...

 
Tur att jag försäkrade den.

Hurtbulle

Har varit i skolan fram till nu. Sitter och äter två mackor och dricker juice för om en timme börjar karaten och jag behöver energi i massor. Åh fy fan vad hurtig jag har blivit! Jag äcklas nästan av mig själv.


Äggmacka: "För snabb återhämtning!"

Henrik Ståhl

Han är bäst. Resten kan slänga sig i väggen.
Officiell hemsida.



Råkade skriva att ett barn har hjärnan på huvudet i julkalendern, men det visade sig vara en fläta som var hopsnurrad. Hela min familj påpekade det för mig när jag sa "titta vad dålig julkalender, hon har hjärnan på huvudet" och sen var jag plötsligt lite snopen när jag insåg att så var inte fallet.

Julkalendern 2009

Strötittade på det vi alla har väntat på: Julkalendern! Men jag kan ju inte säga att jag är annat än besviken. Får göra en ordentlig koll nu när det sänds igen kl 18:45 för man vet ju aldrig - jag kanske var så upptagen av min gröt imorse att jag inte märkte hur juligt det är med vuxna i fula dräkter eller barn med hjärnan utanför huvudet.

Och sorry...

för dålig uppdatering igår men jag var så förbannat trött efter träningen (fick en del sår på knogar, händer och handleder) så jag stupade i säng. Hade dock väldigt svårt att sova för hela kroppen värkte och imorse kändes det verkligen som om jag fått stryk. Och det har jag ju i och för sig... Höhö. Karate är tuffa grejer ;)

Bigsis' bigfoot



Här är Syrrans snygga fot. Hon var inne för röntgen idag igen men de behöver inte operera ledbandet. Hon lär få hoppa på kryckorna fram till jul minst.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0