Bloggen nere pga kärlek

Kan inte sova.

Anledningen till att jag inte fokuserar på bloggen är givetvis studiernas förtjänst. Men utöver det så har jag träffat någon som har väckt en känsla hos mig. Det är en lustig känsla, den har endast smygit sig på mig en gång förut i en ungdomlig form när jag var i tonåren, nu är den utvecklad och anpassad efter personen i fråga och jag känner mig så fruktansvärt glad och lätt i själen (även om själva känslan är ganska ny och krånglig att ha bärandes på då den är benägen någonstanns bakom revbenen, precis där själen sitter).
Men det är enbart med glädje jag bär den (även glädje kan väga!) och känslan riktas gentemot en person som har kommit att bli en naturligt central punkt i mitt liv sen han stormade in (eller stormade gjorde han inte, snarare promenerade in i mitt liv i sina gore-texkängor) och han får mig att känna mig som öronen känner sig då man hör ett klassiskt musikstycke efter några timmars lyssnande på hårdrock - det liksom smyger in och bäddar ner och omfamnar och är snällt och varmt och underbart. Så känns det. Han är självklar och varm och vänlig och vill mig bara gott och jag känner inte den minsta tvekan eller olustighet kring honom. Detta gör känslan väldigt unik, då min syn på känslan varit att jag ska oroa mig, slå knut på mig själv, vända och vrida och känna efter och fundera och slösa oändligt mycket tårar och hjärnkapacitet för att få det att vara uthärdlig. (Vilket får mig att inse att det då inte rörde sig om en äkta känsla, men det visste jag ju inte då.)
Nej nu är det enbart lätt och skönt och självklart och jag är inte rädd för vare sig honom eller mig själv eller vad vi är eller hur vi kommer att vara. Mina hjärnspöken har inte en chans gentemot denna människa och de känslor han väckt hos mig - de kan ta sig i brasan rent ut sagt. För allting blev plötsligt så väldigt klart och avslappnat när han kom in i mitt liv, och nu vill jag inte att han ska gå.



Oj vad detta blev långt och osammanhängande men jag kunde inte sova och jag slogs av att detta blir min första ordentliga kärleksförklaring och jag var tvungen att bara skriva för egentligen ska jag ju sova eftersom jag har en tenta imorgon men jag var så full av bra tankar som bara hoppade runt att det var bäst att samla dem här. Så kort och gott är jag kär i en person och på grund av det har jag inte en tanke på att skriva nånting utöver såna här spontana inlägg mitt i natten. Jag hoppas att ni har överseende med detta och att ni mår bra därute.

Hemkommen

Chillar lite och lyssnar på musik. Hemkommen från Han med stort H så nu ska jag duscha och sova.

Glosor

dags att studa.... studa studa studa.

Stone Sour

Blev tipsad om Stone Sour igår så de har gått varma sen dess. Gjorde en liten lista i grooveshark, så den kan man ju kika in på om man vill lyssna på dem. Check it out.

Intensivt

Lyssnar på U2 och läser. Det har varit en intensiv helg och min hjärna är bombarderad med intryck. Nu är det te och musik och böckerna.........

Tvätt och stud

Varvar böckerna med att hänga i tvättstugan. En produktiv dag med andra ord.

Tuggtugg

Men jag skulle ju sluta bita på naglarna och så blir det såhär......... mågrgrggr!

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0