Sår i ansiktet

Jag önskar att jag kunde säga att jag varit i slagsmål, blivit överfallen och brännmärkt eller kanske fallit och skavt ansiktet emot något, men nej... Ren och skär utseendefixering var allt som krävdes för att få till detta sår. Har ett födelsemärke under ögat - ett sånt när ludet med svarta små hårstrån - och jag fick för mig att i lördags kväll ta bort hårstråna. Sagt och gjort, tänkte först lösa det med en pincett, men råkade se att Syrran hade några vaxremsor för ansiktet i sitt badrumsskåp, så jag tog mig friheten att använda en sådan. Jag satte fast den, jag väntade och jag drog. Well, det fungerade för håret följde med. Det gjorde dessutom huden också. Rätt åt mig.

 
Dagen efter och tre dagar efter. Ingen större skillnad, faktiskt.



Ja nu förstår ni hur intressant liv jag lever. Tjipp!

Födelsedag

idag fyller jag år.

Nu har jag levt i tjugo år och det känns väldigt långt. En fjärdedel av mitt liv ligger bakom mig. Jävlar.

Wootwoot!

Hittade denna bild i datorn från när jag spelade in videon där jag precis tränat. Hehehe... På tal om träning så har jag inte gjort det på en vecka eftersom jag varit föryld. Blir så satans nojig när jag är krasslig så då kan jag lika gärna gömma mig nånstanns tills det är bättre.


Min hals finns faktiskt därunder... nånstanns. Höhö.

Peaches - Fuck the pain away

Har denna låt på hjärnan - och jag önskar så att anledningen är att jag började digga den tack vare Lost in Translation, men ack. Tyckte visserligen att den var ascool när jag satt och tittade på Lost in Translation men det var inte förrän en vän till mig på tåget påväg till Peace and Love 2008 som jag faktiskt hörde hela låten. Den är fräsig på nåt läskigt vis, tycker jag. Och nu lyssnar jag på den.


Sjuk

Palla skriva. Ligger och kollar på Dr Quinn och dricker te.

ville skriva men

Jag ville skriva något men jag orkar inte. Eller ja, sådär ni vet, kände att "fan nu ska jag skriva nåt bra" men jag har liksom inget att säga. Vill inte förmedla något. Vill faktiskt bara gå och lägga mig.

Gonatt.

Förkyld

Det gör lite ont i ansiktet.

Högskoleprov

Anmälde mig till högskoleprovet precis. Kände mig lite halvt osäker på om det var en bra idé eller inte så jag knappade in betalningen snabbt som fasen innan jag hann ändra mig. Så nu jäklar ska jag göra högskoleprovet. Prov gör mig nervös. Väldigt nervös. Det kvittar om jag ätit gröt och bark veckan innan, jag får ändå fjärilar i magen. Ack och ve, nu är det i alla fall verklighet. Tvi vale vad läskigt det känns.

Gammal vän

Fick en fin kommentar av en gammal skolkompis. Tänkte skriva tack i hennes blogg, men hennes senaste uppdatering var tillägnad Gary Moore så det kändes lite smaklöst att kommentera där så därav detta inlägg. Well, hon är väldigt duktig på att rita (eller säger man teckna när det är på det professionella planet?) och ni kan kolla in henne här.

Tjoflöjt!

En virvelvind i en tändsticksask

Pappa och jag tittade på slutet av Steamboy medan vi åt frukost. Har inte sett hela än så det får jag väl ta och göra. Pappa myntade i alla fall uttrycket en virvelvind i en tändsticksask eftersom de i filmen pratade om en superkraft som var extrem och farlig och det kändes ungefär lika coolt som att Batman heter Läderlappen på svenska...

I övrigt är jag sömnig och har träningsvärk i de nedre regionerna. Bootcamp två dagar i rad var kanske inte en så bra idé trots allt.

Svettig

Jag var i ett mycket sällsynt tillstånd idag: Hungrig, svettig och väldigt glad. Det var jag tvungen att föreviga på något annat sätt än att bara skriva. Tamtadaaaaam..!

Boot Camp

Körde femtio minuter Boot Camp på fastande mage. Inte särskillt kul, men skönt med baked beans och ägg efteråt. Fisksoppa till middag och gooodis eftersom det är fredag. Imorgon ska jag hem till en vän som precis flyttat hemifrån så det ska bli kul att få se om hon kommit tillrätta ännu.

Nu är det chill resten av kvällen, kanske tar en promenad på natten, det är så fint med alla stjärnor.

Pepp

Här sitter jag i min säng och filosoferar. Eftersom munnen är läkt så har jag stoppat i mig köttbullepyttipanna i massor. För övrigt väger jag väldigt lite efter mördarträningen igår så jag är gladgladglad. Men det är mycket kvar och jag är peppad som fan och glad och nöjd med det mesta just nu.

Botad

Besöket hos tandläkaren gick bra. De bedövade och skar av tandköttet för att dämpa inflammationen och det tog knappt en kvart ens. Har dock fått tugga på bomull hela förmidagen för att stoppa blodet och det gör fortfarande lite ont. Men de har i alla fall spolat rent och fixat så nu kan jag gå och lägga mig utan att behöva ta alvedon. Jippi.

Goodbye my lover

Nu har jag gjort det igen. Men jag är så jävla likgiltig inför allting så jag struntar faktiskt i att jag gör bort mig. Jag ville plonka lite och spela in ylandet so here I am. Detta är en tribute till en person som tillsammans med mig var en asbra kombination. Men allt har sin tid och det var längesen så detta är sentimental smörja. Oh yes.


För övrigt så är det James Blunts låt - för er som missat det. Öhöhöh.

Risk1

Gick Riskettan idag vilket var lärorikt. Tradigt att det ska behövas för visso men det var ett bra upplägg med relevant information.






Var är min ångest?

Har fått en akuttid till tandläkaren då jag inte sovit på väldigt länge, troligen på grund av en inflammation i en visdomstand. Jag hatar att gå till tandläkaren eftersom det är den enda som skulle kunna ha ihjäl en utan att man kan göra något. Alla andra läkare brukar man ha någon form utav försvarstaktik för, men för en tandläkare är det bara att slinta och köra upp borren i hjärnan eller råka hänga fiskekroken i tandköttet - på en halv jävla sekund är man död.
Men det konstiga är att jag inte känner någon ångest. Det är som om jag har förlikat mig med mitt öde. Well, det kan ju också ha med att göra att efter en period utav smärta är man inte så jävla kaxig längre, och tar därför vad man får. Så jag är ganska tillfreds med min eventuella avrättning imorgon.


Såhär ser man ut idag. Har försökt posera med den svullna kinden men utan resultat. Mitt hår ser i alla fall sjukt långt ut.

 
I måndags var jag jävligt snygg med turkos eyeliner. Bara så ni vet.

Mardrömmar

Först drömmer jag en mardröm. Sedan drömmer jag motsatsen till en mardröm, fast med fel person figurerande i birollen, så det blev lite omtumlande att vakna genomsvettig två gånger och önska att man aldrig somnat.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0