God jul

Tänkte bara säga det. Vi firar lite hemma för imorgon (eller idag fast om 11 timmar) är vi hos pojkvännens familj. Är mätt. Och belåten. Givetvis.

Julmys

Vi inledde kvällens lördagsmys med ett välbehövt träningspass. Sen ska här duschas och bakas julgodis (receptet kommer) och ses film! WOOPWOOP!

Julledigt

Julmys. Föräldrarna smuttar på vin och sträcker ut sig i soffan och jag packar ihop för att åka hem till Nissen där jag ska lägga mig i badkaret medan han är på afterwork. Imorgon är det lite jobb med ett projekt och sen är det helg till måndag. Sen är det fan i mig jul.
 
Over and out!

Tusen och en Natt

Här är en liten sneak peak på berättelserna ur Tusen och en Natt som kommer att spelas på Malmö Opera.
 
 

Tekannan

Seriöst, det känns som att jag skriver oftare. Men så loggar jag in här och upptäcker att hoppsan det har gått över en vecka sen sist. Not good.
 
Kan lägga upp en bild på min tekanna som är jättefin.
 
 

En studie i civilkurage - rasism

Hittade en film som är riktigt bra. Ta dig tid att se den för det är riktigt, riktigt bra.
 
 

Struktur

Mina nya praktik / anställning (är osäker på vad jag ska kalla den) innebär en del "hemarbete" eller rättare sagt läxor. Det är något jag inte alls är van vid, vilket har resulterat i att jag har haft ett stort stycke kaos i huvudet och fullkomligt nada att jobba med de senaste dagarna. Men tog igår kväll tag i mig själv och har numera fullständigt kaos på skrivbordet med papper och anteckningar och listor, och en underbar struktur i hjärnan vilket gör mig väldigt lugn. Det är konstigt hur fantastiskt det kan kännas att ha läget under kontroll.
 
Det är väldigt roligt.

Paradise Hotel

Jag tänker inte hyckla om det. Faktum är att jag tittar på Paradise Hotel och finner det underhållande, dock till min stora förvåning. Jag har aldrig riktigt orkat bry mig om dokusåpor, kanske främst för att jag aldrig haft kanalerna så jag har varit förskonad från frestande reklam, men när jag är hos pojkvännen kör jag allt på trean och femman och sjuan - inte för att det tvunget är bra utan för att jag kan.
 
Jag vet faktiskt inte vad det är som gör att jag finner Paradise Hotel så underhållande, för det är ju samma intrigmakeri som i vilken annan dokusåpa som helst. Dock förekommer det ju mer nakenhet och intimitet mellan deltagarna så jag misstänker att mitt undermedvetna finner det fruktansvärt spännande med unga tjejer och killar som ligger och gnider sig mot varandra under ett täcke ackompanjerat av syrsor och sensuell bakgrundsmusik.
 
Gränsen var dock nådd då jag precis fick för mig att gå in på tv3's hemsida för att kolla på extramaterial och upptäckte att jag klickat mig fram till "Se hela torrsexscenen från början till slut" där man får se två deltagare ligga och rumla runt i dryga 17 minuter. Jag insåg nånstanns efter två minuter att det jag höll på med är både sorgligt och lite stört så jag stängde ner. Känner dock inte att det var snusket som lockade utan snarare att jag ville veta hur det går för dem, men oavsett vad som fick mig att seriöst klicka in och börja titta har fått mig att bestämma mig för att jag behöver en liten Paradie Hotel-paus. Jag har blivit alldeles för involverad i serien. Pojkvännen spärrar upp ögonen när jag berättar vad alla heter och vad som hänt senast, för även om han också tycker att det är underhållande att se så har han inte det minsta koll på vad personerna heter eller vilka som besitter vilka egenskaper osv. Men jag sitter och rabblar karaktärernas namn och hemort och hur de är i spelet och vad de tycker om varandra. Känner inte igen mig själv alltså....
 
Så paus på det.

Google Translate har inget här att göra

Här är en video som jag faktiskt inte har kollat på ännu, jag tryckte på den för någon lagt upp den på facebook och tyckte han var rolig. Det jag fann underhållande var en kommentar.
 
 
 
 
Google translate kan slänga sig i väggen.

Jerry Hannan

Har just hittat en ny favoritlåt - Society med Jerry Hannan. Helt fantastiskt vacker.
 
 

Full rulle.

Fan vad jag glömmer bort att man kanske ska skriva även när man har roliga saker för sig. Man kan ju inte bara ha en gnäll-och deppblogg. Nej det går sannerligen inte.
 
Har inhandlat en tekanna till min fina tekannesamling idag på myrorna. Den är jättefin och jag ska ta en bild senare. Nu ska jag träna! Tjolahopp!

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0