So far so good

Det har gått ett tag. Jag har jobbat, haft problem med immunförsvaret både i form av de där tradiga hudutslagen och efter det en infektion i livmodern men nu är jag på benen igen och det känns härligt. Det är vår i luften och min käre far fyller strax femtion år så det vankas festligheter som heter duga. Han med stort H och jag trivs och frodas tillsammans - vi spelar tvspel, promenerar, sjunger och tittar på konstiga filmer tillsammans och vi har väldigt roligt tillsammans. Eller åtminstone så har jag det, han får ju tala för sig själv. Men han låter mig bo hos honom så tråkigt helt åt helskotta kan det ju inte vara.

Är för tillfället lite beroende av Skyrim - senast idag tyckte jag mig se en person på bussen som var så fruktansvärt lik min Wood Elf att jag var tvungen att vända mig om efter henne. Det börjar bli lite skadat, jag vet. Men kort och gott så är allt väldigt, väldigt bra =)

Varje gång du möter min blick

Har firat en vän och är törstig. På senaste tiden har jag fått jobb och trivs exemplariskt. Man får ta hur mycket te man vill. Och alla är snälla. Mysig kväll.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0