Mörkbrun



Mörkbrun på huvudet. Det är najs.

Aj

Världens jävla huvudvärk.

Ida

Jag har aldrig gråtit åt något sådant i hela mitt liv, men detta touchade mig precis där det skulle idag.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8012196.ab

Urk

Så kommer man till skolan och ingen är här... Fint.

Humor



Det är sånt här som får mig att älska barn.

Edna Mode


Min stilikon. Älskar fan henne.

PMS

det är inte min vecka
inte det minsta

Bu


Älskar Bu i Monsters Inc för hon är så jävla söt <3

Skydd




Måste förresten skaffa skydd för karaten. Blir så jävla blåslagen och hämmas inför vissa övningar eftersom man vet att det kommer att svida när man blockerar slag. Hittade en massa roliga grejer på Nordic Budos hemsida.

Ner ett kilo

73,4 kg och jag är så jävla stolt. Det går åt rätt håll med andra ord. Nu ska jag fortsätta vara hälsosam som fan och hoppa hopprep framför teven.

Stå på huvet

Såhär kul kan man ha i skolan. Tihihi.

Tjat på Miami Ink

Skickade ett tjat-mejl till Miami Ink-snubbarna eftersom det gått mer än 24 timmar (och detta är det enda jag tänker på, har till och med drömt om det så patetisk som jag är) och läste precis svaret:
"Hi Emmy. Still working on it. Thanks / Dean"

Antar att det betyder att det kommer svar på frågorna. Känns så jääävla spännande...

vill vill vill

är sugen på en promenad i mörkret
med mössa och vantar
och andetag som blir rök
när man blåser
och någon att försöka gå ikapp
och kanske kasta en kotte på
och titta på stjärnor med
och sen kanske låna ut en vante
om den fryser

Seriestripp



Är helt kär i dessa seriestripparna i aftonbladet. Har sparat typ tusen bilder på hårddisken för de är så klockrena. Det dåliga är att jag helt har glömt bort vad författaren/konstnären heter och jag kan inte hitta tillsbaks till länken på aftonbladet. Dagens i-landsproblem.

Svar från Miami Ink

Har jobbat med översättning av frågorna och ska efter en dubbelcheck från min gamla engelsklärare mejla över dem. Sedan är det bara plåtning och sammanställning av artikeln som gäller och sen är det klart. Plåtningen kommer dock inte att bli av förrän i slutet av veckan.

Småförkyld

Sitter på redaktionen på skolans nättidning och är lite halvt förkyld. En kopp te eller en varm och go säng hade varit nåt, men näe. Istället sitter jag här och försöker få kontakt med snubbarna på Love Hate Tattoo Studio i Miami samtidigt som jag mejlar runt som en tok för att kunna göra ett eventuellt reportage.


Ååååååååh..!

Trist färg

Snart får jag ta och färga håret igen. Hade inte råd att köpa schampo och balsam för färgat hår så den bruna hårfärgen är snart urtvättad. Ett i-landsproblem indeed.

Ont i halsen

Full rulle idag. Eller nej, bara badkarschill och en sväng till Kristianstad. Men det var tillräckligt för att få mig att dissa bloggen, hehehehe...

Har lite ont i halsen också. Oh neeeej (min söta kineskusin säger 'ohneeej' på världens finaste sätt)... Bara så alla vet.

Skola

Längtar hem till te och bok. Mysemysmys.

Skolfoto

Snart ska vi ta skolfoto och vi kör på ämnet töntar. Ska bli himla skoj, sista skolfotot innan alla sprids för vinden. Lalalalala........

Timothy Allen

Efter en massa research inför ett arbete i Foto A har jag upptäckt fotografen Timothy Allen som är skitduktig. Här är en länk till hans portfolio som jag älskar.

Fullt upp

Massor av deadlines och saker att göra.

Trött som dött kött

rubriken beskriver hur fruktansvärt gärna jag vill gå och lägga mig just nu. Därför ska jag ta och göra det. Gå och lägga mig.

En bra kväll

Kvällsprommenad genom Lund med en vän, sedan en kopp te på ett kafé. Sedan tillbaks till hennes lägenhet, klia hundar i pälsen ovanför svansen, prata med vän och dennes föräldrar, skratta mycket åt roliga berättelser. Buss hem och ett leende hela vägen i den mörka, kalla kvällen.

En bra kväll. En jävligt fin kväll.

Musical teeth

The Weer's lillasyster har en kompis som går i samma klass som denna snubbe. Helt galet cool är han.

Japanskt tidsfördriv

Ska snart träffa en vän. Fördriver tiden med japanska reklamer så länge. Woopwoop!


Tråk

Ska studa idag. Känner ni peppen?

Skola

Första lektionen inställd idag men gick till skolan ändå för jag kan behöva jobba lite med grejer. Så nu sitter man här och ska försöka ta tag i saker och ting - funderar på i vilken ände jag ska börja i.

Daniela Sea

Blev precis sjukt kär i Daniela Seas karaktär i The L Word. Max/Moria Sweeney är ju så jääääävla snygg! Är helt kär i honom (nämner det som 'han eftersom hon spelar en transsexuell kille i serien) för han är så vacker och mjuk och fin på samma gång. My straight days are oooover, haha!



Morrissey - You have killed me

Upptäckte precis Morrissey och är helt såld.


Berg-och dalbana

Någon smart människa har gjort världens längsta och fräckaste berg-och dalbana på Rollercoaster Tycoon 3 och filmat in hela i "åkläget" - är jag impad eller? Jaaaaaa..!

Klipp klipp

Igår hade jag mössa för mitt hår var fettigt. Idag hade jag ingen mössa för jag tvättade mitt hår och klippte luggen förhand. Syrran tyckte det blev fult eftersom hon är frisör och perfektionist men jag får den inte i ögonen längre så jag är nöjd.


Såhär kan man se ut ibland. Om man har turen att hitta en mössa.

En vän med en blogg

Har precis upptäckt att min gamla klasskamrat och vän har en blogg. Den är jättefin och hon lyser rakt igenom skärmen i varje inlägg. Åh vad fint. Tack Elin, du är så varm och go.

Skola

Sitter i skolan och väntar på att en lektion ska börja. Lalalala...

Hej och hej och hej och hå!

Förlååååååt för mitt försummande av bloggen men jag har haft för mig så mycket känns det som. Eller eeh... inte mer än vanligt egentligen men det blev liksom lite lathet som tog över kroppen helt plötsligt. (Hann liksom bara hem och svulla macka igår och sedan var det träning och sen hem och svulla mer och sedan sova som en gris.) Jag glömde liksom helt bort. Men nu är jag tillbaka! Woopwoop!


Min panna ser sjukt svullen ut här... jääääävlar alltså!

MAD

http://www.dccomics.com/mad/?action=past_madness

Detta är underhållning. Kvalitetsunderhållning. På hög nivå.

The Collector


Bilden är från wikipedia.

Har läst The Collector av John Fowles på engelskan och imorgon är det dags för ett prov. Är dock inte riktigt såker på hela historien då det är en del komplicerade saker som beskrivs så jag har hittat filmen från 1965 på youtube så jag ska ge mig i kast med att se den för att bli lite klokare.


Okej start på dagen

Har städat och ska få magontet att försvinna innan jag ringer en vän och bestämmer hur vi ska göra idag. Lalalala...

Namnsdag!



Fick precis ett mejl från en lärare med ett grattis på namnsdagen. Tydligen så är det min namnsdag idag - enligt Bolibompas namnsdagskalender. Underbart. Checka den här!

Lärare försover sig...

vi sitter här och avvaktar då läraren nog har försovit sig. Hon är väldigt sjuk enligt rektorn så jag sitter på Skype och avvaktar... Emellanåt blir det lite Bouncing Balls och Mall World på fejsboken, fnizzzzzzzZzzzz...

Skypelektion

Ska ha min första lektion över Skype idag med min fotolärare. Woopwoop!

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0