Bra bok

Läste ut Jennifer Lee Carrell's bok Shakespeares Hemlighet igår natt. Den var så jävla bra att jag inte kunde sluta, så klockan kvart i två gick ögonen i kors och jag var färdig att sova. Fantastisk bok.

Hemma från Färöarna

Har kommit hem och börjat tvätta och packa upp och fixa och dona. Färöarna var helt fantastiskt och bröllopet var det vackraste jag nånsin varit på (har bara varit på ett bröllop innan detta och då var jag fem år).
 
Vi vill tillbaks.

Feber

Typiskt att man blir sjuk just innan man ska åka. Har bara förhöjd temp men känner mig krasslig nu, ingen förkylning men kroppen gör ont och jag är sådär ruggig som man blir.

Bara jag inte blir förkyld med, man vill ju inte smitta brudparet lagom till deras stora dag. Vi kommer att bo hemma hos dem under hela vistelsen så det känns lite tråkigt att återgälda deras gästfrihet med att ligga sjuk.

Hoppas på en bättring tills imorgon.

Tv allt för sent

Kollar Skavlan och har lite resfeber. Snart åker jag och Nissen och resten av hans band till Färöarna för att fira ett bröllop. Är väldigt hedrad över att jag är bjuden och det ska bli väldigt roligt.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0