Laxermedel

Sitter på mitt rum och dricker laxermedel. Har ätit dumma grejer och känner mig tjock, men jag vill inte stoppa fingrarna i halsen så då finns ju bara ett alternativ... höhö. Nej, jag är inte destruktiv, jag vill bara få ur mig skiten (hahaha skit, det va kul, hahahahaha). 
   I övrigt så har jag ont i halsen (ännu en anledning till att man inte bör stoppa fingrar i halsen) men jag lyssnar på bra musik så det är okej.

Mår bra

Jag tuggar på min läpp och pratar med mina vänner. Jag mår bra.

Smilfink

Mamma säger att jag ser glad ut. Att hela jag lyser. Det är bra och det känns fint. Kom på att jag helt glömt bort att titta på alla obligatoriska tvprogram de senaste veckorna. Har bara skuttat runt som ett fån.
Jag tränar mer och käkar samma skit som förr (minus några portioner) vilket gör att vågen står på exakt samma siffror. Det roliga med det hela är att kläder passar igen. Har sagt farväl till gummibandet i ett par utav mina byxor (vilket känns tragiskt men väldigt bra på samma gång) och de börjar till och med sitta säckigt över mina lår - en känsla jag inte upplevt sen jag var tolv år gammal.

Träningen bjuder också på en del blåmärken vilket gör att jag känner mig mer som Laura Croft än Michelinmannen. Det finns dock mycket saker kvar.
Magen mår bra, jag hoppar och skuttar av glädje, jag är så glad över att jag mår bra, att min kropp fungerar och att jag faktiskt har ett liv. Ett liv. Ett riktigt jävla bra liv.

Sudd

Det är rörigt i huvudet. Jag trivs i en människas sällskap - lite för mycket. Börjar bli rädd och känner att det är dags att dra mig tillbaks eftersom jag inte får den respons jag trodde jag skulle få. Dags att backa alltså...

Emotionell

Lyssnar på James Horton's komposition till scenen i filmen Titanic där Jack målar av Rose. Är kärlekskrank och banal (antar att det stavas med ett n?) och jag borde sova lite. Allt känns bara så stort och fint och mitt hjärta dunkar hårt, hårt i bröstet och kroppen är tung, som om jag legat i varmt vatten alldeles för länge men det känns bra...

(sa jag att jag har mens?)

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0