Kärlek

Hade tänk skriva en sentimental smörja men sen insåg jag att det varken får mig att må bättre eller sämre. Det enda som känns relevant just nu är att jag inte får ut en person ur huvudet och det gör mig galen eftersom det är lite för sent att sitta och ha honom där inne. Antar att det bara är en period just nu, att jag kommer över det. Men jag börjar tröttna på dessa perioder, på att ständigt tvingas gå igenom allt om och om igen och undra vad som skulle skett om inte om hade varit. Ångrar inte nånting, det är bara det att tanken på att inte få bli gammal tillsammans med den här människan gör mig fruktansvärt nervös. Som om en pusselbit fattas, eller sista trappsteget för att komma till nästa våning bara gapar tomt framför mig och jag väntar på att det mirakulöst ska återvända.

Det roliga är ju att livet trots allt är perfekt just nu. Jag har ingenting att klaga på, min fysiska och mentala hälsa är så bra som den aldrig nånsin varit, jag har varken ont eller är rädd för något och jag vill leva. Det vill jag verkligen, för jag har något att leva för. Jag vet att jag kan uträtta bra grejer, att jag kan göra vad jag vill, bli vad jag vill och få det liv jag vill. Ett av alla tusen privilegier jag bär på och känner tacksamhet för.

Men just därför känns det så konstigt tomt. Som om att bara för att jag inte har denna person att dela det med blir det inte lika fint. Som om jag står och betraktar en regnbåge eller en stjärnhimmel som bara jag kan se. En fröjd för ögat men det spelar mindre roll för när den tynar bort så har jag inte honom att dela den med. Jag gör saker och kommer på mig själv med att tänka "Åh, detta skulle Han skratta åt när jag berättar det." eller "Undrar vad Han skulle säga om detta..." Sedan kommer jag på att det inte finns nån möjlighet att fråga eftersom det inte finns något kvar.

Det låter kanske som att jag är ledsen nu, förkrossad eller ångerfull, men det är jag inte. Jag är glad för jag har fått uppleva något fantastiskt. Något som kräver att man vågar ge sig hän åt någon annan fullständigt, att öppna sin själ och bli mottagen med öppna armar. Jag har fått uppleva kärlek, den där sockersöta, supergulliga kärleken som man bara ser på film eller läser om i böcker. Den har jag upplevt. Jag vet hur den känns. Och den gör varken ont eller skadar. Det är däremot lätt att försöka försaka, kasta bort eller göra illa med hjälp av den, men det hör inte hit just nu för jag är endast glad. Glad och tacksam.

Och lite irriterad eftersom jag just nu inte bara kan vara glad utan samtidigt tvingas ha honom i huvudet, ständigt. Antar att det också går över efter ett tag, hehe.

Skola

Måndag morgon, tusen saker att göra hela veckan så jag har verkligen ingen lust med något annat. Om en vecka flyttar Syrran så jag försöker spela klart alla spel jag håller på med i hennes dator. Sen blir det lite lagom tyst och tomt.

ilandsproblem



Varför kan bloggarjävlarna inte grammatik? Blir så jävla irriterad. AGGRHG!

Error

error i hjärnan

Mycket på gång

All tid går åt till skola, träning, bilkörning och badkarschillande. Petar in vännerna där emellan så mitt bloggande blir lidande. Inte för att jag tror att det spelar nån större roll för mänskligheten, men nu har jag sagt det. Farsan köpte två skivor som spelas i bilen var gång vi kör, Kents senaste och Iron Maiden. Hade inte mycket till övers för nån av dem, men de börjar bita sig fast. Ja, till och med Iron Maiden.

Well, ska dricka en kopp te och inte tänka på något vikigt.

Tandvärk

Pappa fick skurit ut en visdomstand för snart två veckor sedan. Nu är det inflammation i käkbenet, så de har stoppat ner ett tampongliknande föremål som ska suga upp infektionen på nåt mystiskt vis. Ser konstigt ut. Han har ont och det är synd om honom.

Ska för övrigt cykla till apoteket för att hämta ut magmedicin och sedan vidare till affären för att inhandla diverse varor och hårfärg. Eftersom jag ändå är så produktiv ska jag dammsuga så vi slipper skiten imorgon.

Badabadabada

 
 
 
 
 

Ett lägenhetskontrakt och russinfingrar

Syrran har skrivit lägenhetskontrakt idag. Så jävla najs. Jag har legat i badkaret och skrumpnat bort. Men det var det värt.

Urk

Har sett glamourösare ut. Ska lägga mig i badkaret om en stund och tyna bort i några timmar. Först ska pappa och Syrran komma hem så jag kan laga någon form av mat till dem. De är och tittar på en lägenhet i Malmö. Hon kanske flyttar snart och hon verkar väldigt glad. Bra.


Ligga stilla

Just nu skulle jag bara vilja ligga bredvid någon
på min säng och inte säga någonting
bara titta upp på stjärnorna i taket
kanske lyssna på musik
men mest bara ligga sida vid sida.

Det är det jag saknar mest
att känna värmen, hjärtat, pulsen
i en kropp, så varm så varm
alldeles tätt intill.

Att känna någons själ
utan att egentligen säga något
eller ens se på varandra
det saknar jag mest av allt
att vila bredvid en kropp.

Mustapha - Queen

Hittade denna låt igår när pappa och jag stod och rotade igenom spotify. Vi letade efter en Queenlåt där Brian May eller Roger Taylor sjunger men fastnade här då pappa räkande upp vilka album han har på vinyl. Visade sig att han har näst intill alla, så det blir till att gräva fram dem från vinden.

Denna låt är så himla bra, då Freddie Mercurys parsiska ursprung kommer fram i hans röst vilket jag tycker är så himla fint.


James Horner

Lyssnar mycket på James Horner just nu. Är inne i en sån period, vet inte om det är nån blandning mellan emotionell depp och allmän depp. Hehe, fint är det i alla fall.

Fan

Det jag vill läsa på högskolan i Kristianstad finns inte. Jävla skit.

Chacha

Hade en fin kväll igår hos en vän. Kortspel, musik, skratt. Wonderful.

Everybody feels this way sometimes

Well, finns inte nåt speciellt att skriva. Har 10,7 kg kvar att gå ner. Yes.

The Portrait

Lyssnar på en utav James Horners kompositioner från Titanic. Den musiken är något utav det finaste jag vet. Hoppas på att kunna gifta mig eller få dö till The Portrait för den är nåt av det bästa som finns.

Dusch

Har tränat, ska precis kliva i duschen. Lyssnar på Walking in the Air, trots att julen är över och allt. Den är så jävla stämningsfull, men jag antar att det bygger mycket på att jag tittade på Snögubben när jag var liten. Här är min mys-spellista -> MYS!

Livet

Lyssnar på Three Days Grace, dricker vatten och lever livet. Har tränat så jag är mör och blöt i håret.

Hungrig

käkar en massa gröt så blir livet alltid lite bättre. Sen ska jag träna och köpa ett bröstskydd för jag får så jävla ont av alla sparkar och slag. Livet är hårt.

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

Har nu gått ner nio kilo totalt. Nu har jag elva kvar, sen är jag precis där jag vill vara. FATTA HUR JÄVLA BRA JAG ÄR!

the fat tuesday

Eftersom det är fettisdagen så tar jag en bild på fett. Kan dessvärre inte svulla något gott eftersom det finns en del kvar att ta av, kanske om ett år eller så.




 

Blue October

Har just upptäckt att Blue October är väldigt bra.

En dag i livet

Hejsan alla. Här kommer en dag i mitt liv. (En studiedag i mitt liv om man ska vara picky about it) Enjoy!



Vad gör man när man har två artonhundratalsvikter som glider i händerna? Man tejpar dem! Wootwoot!



Vad gör man med spenat som inte är jättegott men nyttigt? Jo, man bakar spenatplättar! Wootwoot!

Uppe inatt

Skriver på en artikel om Musik Direkt som ska vara klar imorgon. Det är lugnt då jag har hela natten på mig, men jag blir så jävla distraherad av all musik.


sexig man är såhär assent på kvällen, grrrrrrr

Cool som fan


Såhär cool kan man se ut när man sitter uppe för länge på kvällen. Väldigt filosofiskt och konstnärligt.


och såhär kan man se ut dagen efter - alltså idag. Jävar alltså.

Too hot to handle cover

Kände mig så jävla cool att jag tog fram gitarren. Och jag veeeet, jag vet hur världen funkar, alla kan inte vara Britney Spears liksom.


Söndag

Igår fyllde en vän år så det blev partaj hos henne. Det slutade vid fyra i morse när jag hoppade i bingen tillsammans med en stor, rosa, fluffig enhörning av tyg. Promenerade sedan hem till mina morföräldrar där jag fick en stor portion mat och sen somnade jag i deras soffa.

Ska ta en kopp te och skriva lite artiklar nu. See ya.

Hatsune Miko

Detta är coolt. En livekonsert med en virtuell sångerska. Japanskt såklart. De är ena riktiga genier. Syrran visade detta för mig.

http://www.youtube.com/watch?v=5DnPYoST3Gg&feature=related

Fest igår

är lite seg nu. Men det är väl förståeligt.

Fryser röven av mig

Vårt klassrum är fruktansvärt kallt och det drar från fönsterna. Det sorgliga är att om två månader kommer jag att sitta och svettas. Men fy fan vad kallt det är. Det gör ont att röra sig. Jag skojar inte. Fy för satan.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0