Långt hår

Åkte iväg ett tag och är biten utav tusentals hästflugor. Mitt hår växer som ogräs och mitt rum är så fint att jag inte lämna det för en sekund.


Långt som satan. Borde raka igen eller sätta allt i en fläta eller nåt.

Bytt rum

Har inte varit kontaktbar pga målning och byte av rum. Vi har samlat arbetsrum och musikgrejer i källaren och så har jag fått flytta upp till ljuset igen. Jag målade väggarna vita - pappa hjälpte mig med det första färglagret men restren har jag gjort själv. Det är superfint och jag trivs. Har dock inget internet på min notebook men det ska vi fixa när vi orkar.
Är väldigt nöjd nu i alla fall och plannerar på att bo hemma tills jag är 30 nånting... mamma sa lite halvglad att "Jaaha ja det går väl bra..." så jag tror jag får planera om lite när det gäller det.

Sticker till stugan nu ett tag. Tjipp!

Fulltankad

Mår bättre nu. Känner mig piggare och har målat huset, åkt till Kristianstad och umgåtts med familj, varit i stugan några dagar och bara badat och tatt det lugnt. Är hemma en vända nu för att måla klart husgrunden och eventuellt möblera om lite.
Har i alla fall fått färg på ryggen och armarna så jag är fulltankad med D-vitamin inför vintern. Känns skönt. Väldigt skönt.

Barnvakt

Föräldrarna är på John Fogerty med pappas syster och hennes man så jag har fått äran att passa mina småkusiner. Vi sitter nu och tittar på Lilla sjöjungfrun och svettas i värmen. Frågade min faster om jag fick visa När lammen tystnar men hon tvekade lite. En tioåring och en åttaåring ska väl inte få mer spänning än Pirates of the Carribean och Harry Potter.

Blommor

Min syster är kreativ och nyskapande. Här är en bild på blommor (och för alla er färgblinda så är de rosa).

Päronen återvänder

Idag kommer mamma och pappa hem så jag är glad glad glad. Snart är det sommarstugan som gäller - där har jag inte varit på ett år - och jag ska skriva, sitta på stranden, traska runt i skogen och må bra. Fy fan vad bra det känns... jag kanske till och med slår på stort och cyklar in till Åhus, så galet bra känns det.

Bättring

Halsen är två procents förbättrad så jag är glad, glad, glad. Sitter vid Syrrans dator så i brist på annat lägger jag upp något från Exempelbilder igen... TADAAAAM! En öken.

Vaken natt

En vän kom över mitt i natten och höll mig sällskap genom att titta på film. Hade så ont i halsen så jag kunde ändå inte sova. Han gick hem vid fem på morgonen. Sitter här och har käkat mannagrynsgröt och druckit te, läst lite John Irving och funderar nu på att gå och lägga mig igen.
Grannkatten sitter och vaktar en utav våra buskar. Antar att den hittat fågelboet och väntar på att en av ungarna ska trampa fel och ramla ur boet. (Jag hatar katter...)

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0