Gråtfilmer

Tror jag ska ta denna kväll till att se på gråtfilmer. Typ Titanic, Milion Dollar Baby, The Notebook, Fried Green Tomatoes och alla de där patetiska filmerna som får en att böla tio minuter i sträck.
 
Jag har fått jobb. Ett litet, litet jobb, men i alla fall ett jobb. Så det är roligt. Pappa gick för att köpa en falafel och kebab till oss, så vi ska fira. Hehe.

Kvällen

Sitter med en kopp te och skriver lite. Har blivit ganska fet och arbetslös och insåg just att det är en rätt bra titel på en låt. Så nu jävlar ska här skapas. Fast inte idag nödvändigtvis, nu ska jag förtära teet och gå och lägga mig men kanske imorgon kväll. Vi får se.

Ögongodis i förkylningstider

Fan vad snorigt det blev. Har världens förkylning på gång. Uäck.
 
Jag kurerar mig genom att dricka te och fortsätta min jakt på objekt jag kan studera i rent sexistiskt syfte. Denna gång min tonårskärlek Tom Kaulitz som inte har blivit fulare med åren. Fast det är gitarren som utgör hälften av hans sex appeal, resten är bara genetisk tur.
 
Roaaawr! (Bilden snodd från google. Sue me.)

Ögongodis Jason Momoa

Nu kör vi på ett sexistiskt inlägg tillägnat Jason Momoa bara för att han är så. jävla. het. (Ehm ja jag gillar honom främst som Khal Drogo men Conan är ju inte fel heller, eeehrgrghrg!) Det gör nästan lite ont i ögonen att titta på honom.
 
yummy
 
 
(Bara för att Daenerys inte heller är fy skam liksom.)

Stopp och galopp!

Stängde ner mitt fejsbokkonto för jag insåg att jag blivit alldeles för fixerad vid människor och vem som gör vad och vilka som ser mig och gillar mig och det ena med det tredje. Jag har blivit ett fejsboksmonster så nu är det dags att pausa. Stopp och galopp! Hej hoppla hej! Så nu är jag på en hemmasnickrad avgiftning. (Från fejsboken alltså.)
 
Det är en bra sak som jag gjort senaste tiden. En dålig sak är att jag sagt upp mig, så nu går jag och dräller. Eller okej arbetslösheten har varat i två dagar hittills men det får en ändå att känna sig som en lat odåga, en fästing på samhällskroppen (lite Åke Gren deja vu där, kände ni?) så nu letar vi arbete!
 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag jaga arbetsplatser. Hejsvejs!

Kicked the blonde girl out

Nu blev jag väldigt mörk i håret. Tanken var att få nån slags brun kastanjefärg men så blev det näst intill svart. Well, jag är nöjd ändå. Det är skönt att ha bytt lite.
 

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0