Avatar

Har blivit helt såld på Avatar - och Neytiri i synnerhet, eller Zoe Saldana närmare bestämt. Hon är ju väldigt vacker i sig, men som Neytiri blir hon helt jävla fantastisk. Känner mig nästan lite lesbisk när jag ser denna bild på Neytiri för den är så magisk. Hennes hår och mun är väl det jag är mest fascinerad av.



Måste köpa den jäkla filmen på DVD snart.

Nagelbitning forts

Trots några dagar av smärta har jag inte kunnat lägga av med nagelbitandet. Jag borde ju få medalj, eller spö - har inte bestämt mig för vilket. Ett så destruktivt beteende bör inte uppmuntras för fem öre, men å andra sidan så är det ju imponerande att jag lyckats bita bort allt i nagelväg som finns på mina fingrar...

Nagelbitning

måste sluta med skiten

Dagens fundering

Om man har AIDS och blir biten av en vampyr, får vampyren också aids då?

Fin låt

Salem al Fakir - Brooklyn Sun


Blåbärsjak(t)

När jag var liten så hade jag och Syrran två vänner som också var syskon. De var passande nog i samma ålder som oss, den äldre var lika gammal som Syrran och den yngre var ett år yngre än mig. Syrran och Den äldre brukade leka medan jag och Den yngre lekte. När våra familjer åkte ut i skogen så brukade Syrran och Den äldre trippa runt och sjunga en vers som gick som följer: "Vi är på blåbärsjakt!" Om och om igen...
För några dagar sedan skulle jag skriva den versen till Syrran, men råkade glömma ett t på slutet så det blev "blåbärsjak" istället, varpå hon frågade vad en blåbärsjak är för något.

Jag funderade en stund, klickade upp paint och fick slutligen fram något som liknade en blåbärsjak... fast den bilden gick givetvis inte att ladda upp på bloggen.

sötkusse

jag har en kusin som är lika stor som ett par kongas <3

I brist på annat

... så blir det bara en bild på en screenshot från Syrrans favoritspel Aion.

Te

dricker en massa te

Musik

Bo Kaspers Orkester - En dag att bli kär på


Books instead of blogs

Det där med att blogga aktivt igen går inte så strålande som jag hade hoppats. Har helt slutat läsa bloggar, har fått dille på böcker istället vilket känns roligt eftersom det händer tio gånger fler grejer i en roman än vad som händer i en vardaglig blogg under ett helt år (känns det som, har givetvis ingen statistik).
Är mitt uppe i "Tills jag finner dig" av John Irving som är en av mina favoritförfattare - och jag älskar denna lika mycket som jag älskar "Hotel New Hampshire".

Gokväll

Ska strax sova, vill bara passa på att lägga upp en bild som jag skrattar gott åt. Igår natt så skickade en kär vän denna bild till mig för att få mig på humör. Ler som ett penntroll när jag ser den.

Födelsedag

Känner mig rik.

Börja på nytt

tänkte jag ska försöka blogga mer aktivt igen. Startar fr.o.m nästa inlägg.

Show must go on

So you think you can stone me and spit in my eye
So you think you can love me and leave me to die

Det känns som om Queen har invaderat min hjärna. Eller rättare sagt min själ... det är lite skönt, men vemodet finns ju med på ett hörn. Han har invaderat mig igen, i drömmar, i tankar... det är som en parasit, som en jävla tumör som svider och gör ont... eller som U.C. Vill bara få det ur huvudet, få allt ur mitt huvud. Börja om allting och bara känna mig bra.
Livet tar sig konstigt. Nu har jag en vän som är så fin så fin att jag ibland får gåshud. Jag har också sorgen efter att ha förlorat någon och lättnaden över att ha brutit mig ur något som gjorde mig väldigt illa. Snart dör väl någon, eller så får jag den där efterlängtade cancern. Skämt å sido.

Freddie fick fram det i alla fall; The show must go on...

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0