Slutar

Jag lägger ner bloggen ett tag. Just nu känns det inte värt ett skit med tanke på allt annat jag har för mig. Eftersom jag mest har använt bloggen för att försöka framlägga nån form av kontakt med en gammal kärlek känner jag nu att det får räcka. Mitt liv är värt något nu och jag tänker inte slösa med det jag har kvar.
Skolan går bra och har jag tur kommer jag in på högskolan och flyttar en bit. Startar en ny, rolig och förhoppningsvis en aning skrämmande tillvaro då det är precis vad jag behöver. Snart tar jag grönt bälte i karate och väger min idealvikt. Jag tar studenten, lär mig köra bil, skaffar någon form utav cykelkorg och tjänar lite pengar. Jag ska försöka skriva, inte här, men på alla de andra ställena; dagboken, påbörjade idéer, min poesibok, allmäna anteckningar och allt det där.

Sparar enbart bloggen då jag har Guillo-mötet formulerat här i detalj. Allt annat betyder väldigt lite för mig. Och hur det än blir så blir det bra. Vet inte om jag kommer tillbaks.
Hejdå. 

Ojojoj

Fan kom på helt plötsligt att shit jag har ju en blogg som jag kanske ska skriva lite i. Så nu jävlar skriver jag. Höhöhöh. Min syster har flyttat och jag har hälsat på henne och det är fint och mysigt.

För övrigt har jag börjat lyssna på Lovett som är jävligt bra. Här är favoritlåten.


Frisk

Förkylningen har börjat ge med sig så nu känner jag mig mycket bättre. Halsontet är borta och jag har ork. Ska bli skönt att komma igång med träningen, det har gått så lång tid nu med att bara ligga i soffan. Så nu jäklar.


Innan dusch. Snygg med gamla kläder och skit.


Efter dusch. Ser mer ut som en luffare. Hur stor är chansen..?

Anne-Marie Körling

Såg precis ett program på UR's hemsida om Anne-Marie Körling som är lärare och föreläsare. Hon är en utav mina nya förebilder, en sån som jag vill försöka apa efter.

Programmet kan man se här.

All set

Börjar få bukt med förkylningen nu. Wonderful.

Depp

Allt är piss för jag har ingen ork.

Virus

Fick en läkartid idag men det är som vanligt inget fel. Bara ett virus som ska väntas ut. Är så jävla trött på dessa virus. Om jag inte redan hade varit och kollat mig för HIV hade jag börjat misstänka det vid detta laget för jag hinner ju aldrig komma igång ordentligt innan ett nytt virus slår sig ner någonstanns i kroppen. Vill bara svära och bära mig illa åt.

Halsont

Har så jävla ont. Det enda jag kan få i mig är varm nyponsoppa, te, soyayoghurt och choklad. Det sistnämnda är inte något jag stoppar i mig för då skulle magen slå bakut. Har dock duschat och klätt mig idag, för att försöka upprätthålla nånting för min omgivning. Helst av allt skulle jag vilja påbörja ett av alla de tusen grejer jag ligger back i och krypa ihop i min säng.

Ont

Det gör så svinigt ont i halsen. Fan vad jag blir irriterad. Jävla skit.

det som göms i snö



satte igång min notebook för första gången på typ ett år och hittade den här censurerade snuskbilden och försökte minnas i vilket syfte jag tänkt använda den. känns lite som en walt whitman-grej med moderna inslag (typ editing paint) men helt hundra är det ju inte

internet!

Har äntligen lyckats få min notebook att fungera ihop med nätet i huset. Visserligen med en nätverkskabel men ändå. Har väntat i typ ett år och nu har jag fått tummen ur och fixat det.

I övrigt så hade jag två föreställningar med vår Robin Hood-pjäs och det gick super. Drack två liter nyponsoppa för att ta mig igenom kvällen och idag har jag väldigt ont i halsen. Det enda jag lyckats få i mig är te, två mackor (uppvärmda och väldigt mjuka) och lite choklad. Mamma har köpt mer nyponsoppa så jag ska värma på lite mer senare.

musik

skrev ett prov och gick sedan hem för att vila mina stämband. Sitter just nu och lyssnar på CKY då det var väldigt länge sedan sist. Sink into the Underground är så jävla bra. Bara så alla vet.

Sjuk

Dagsläget: feber, halsont och förkyld.
Veckan erbjuder: prov i naturkunskap och vänner från utlandet på besök imorgon samt teaterpremiär på torsdag

Det är en konstig känsla att känna kombinationen stress och sjukdom.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0