VAR FAN ÄR MIN BILD?!

Satt och pulade med designen igår och lade in en ny bild som header men nu när jag går in idag är den borta. Sånt jävla tidsslöseri och störigt när man inte riktigt fattar vad man håller på med. ÅÅGRHRHGEEGRHHRGGRR!

Rövhatt

Var dum nog att börja mixtra med designen och såklart försvann hela skiten. Fan. Har försökt pyssla så att det blir något sådär men är helt jävla värdelös med koder och sånt skit.

Nöjd

Träning i trädgården och efter det gjorde jag något som jag trodde aldrig skulle falla mig in. Jag strippade av mig alla kläder och solade naken i gräset. Givetvis på vår skymda baksida, jag är inte hur frigjord som helst, men ändå. Det kändes lite konstigt att ligga där tjock och vit som en albyl och svettas i sommarvärmen, men det var samtidigt lite mysigt. Låg där i en timme sen blev jag uttråkad och gick in.
 
 
Fin bild som jag inte minns hur jag kom över.

Läst bok

Oj nu har det gått sådär lång tid igen. Ska försöka bättra mig här. Det är en heltidssysselsättning att vara arbetslös, försöker hela tiden hålla humöret uppe men ibland är det svårt. En positiv aspekt är att jag läser mer böcker, läste nyss ut David Wroblewski's bok The story of Edgar Sawtelle och tyckte den var hyfsad. Slutet gjorde mig nedstämd, men annars var den bra. Det är en "nyversion" av Shakespeare's Hamlet för den har samma handling fast med andra karaktärer och en annan miljö.
 
Promenad med allvarsam min.

The Visitor

Ser en väldigt bra film som går på SVT1 just nu. The Visitor heter den. Väldigt bra.

Sömnlös

Kan inte sova så jag ligger på soffan och lyssnar på Nissen som grymtar runt i sömnen.

Fönster öppet i både köket och vardagsrummet, behöver svalkas i denna bastu till lägenhet.

Massa saker

Det har varit dop och hockey och Eurovision och födelsedagskalas så har inte kommit ihåg att blogga. Nu är det snart Mästarnas Mästare så här blev det inte mycket bloggande!

Våldtäktsmän är inga våldtäktsmän

Tre killar som gjort något fruktansvärt förnedrande och oförlåtligt mot en medmänniska står fria från anklagelser. Tre killar i 18-årsåldern åtalades för våldtäkt, medhjälp till våldtäkt och sexuellt ofredande då en av dem har hållit fast en tjej medan den andra har tvingat isär hennes ben och fört upp en vinflaska i hennes underliv tills det börjat blöda medan den tredje filmade händelsen. Artikeln finns att läsa här i Folkbladet.nu.

 

Killen som står åtalad för våldtäkt har en advokat, Fredrik Björk, vars argument är både bristfälliga och irrelevanta för sammanhanget. En intervju med honom kan läsas här. Han gjorde i samband med rättegången ett uttalande där han hade med sig ett utdrag från ett forum på internet där kvinnor beskriver vilka sexredskap de brukar använda sig av varpå han säger "Det var de mest fantastiska sakerna. Det var flaskor, hårborstar, gurkor och fjärrkontroller." Han anser alltså att man kan dra paralleller mellan våldtäkter och kvinnors sexvanor. Att det är jämförbart i sammanhanget.

 

Jag vet inte om det är uttalandet i sig som gör mig äcklad eller det faktum att domstolen har tagit ett beslut med bland annat detta uttalande som grund. Jag skräms och äcklas givetvis av handlingen i sig, men att rättssamhället inte kan döma en våldtäktsman för våldtäkt eftersom offret "kan tolkas som blyg eller tveksam" öppnar portarna för att fler händelser av liknande slag ska passera obemärkt förbi.

 

Så det jag fick se svart på vitt idag är alltså att våldtäktsmän inte är våldtäktsmän.

Ressugen

Vill resa mer. Till nåt ställe där man kan promenera mycket och kankse bada och titta på folk och kika i roliga affärer. Det behöver inte vara soligt och möjligt att ligga och steka, räcker egentligen med ett annat land.

Bilder

Chillar efter ett träningspass med lite videor från Ellen. Ska strax dricka en smoothie och sen förbereda middag till ikväll. Mamma har tagit över 700 bilder i Neapel och vi tittade igenom dem igår innan hon gick och la sig. Underbara bilder!

Barnpassning

Idag skulle Nissen träna med sin bror, precis som de brukar göra, bara det att broren har precis fått barn och var tvungen att ta med Skrutten för att avlasta så frun kunde få sova lite. Så jag följde med ut till träningsanläggningen och medan grabbarna gjorde calisthenics på utegymmet tog jag en liten runda med Skrutten. Vi gick bara 1,5 kilometer och sen satt jag och gosade med henne vid utegymmet och myste i vårsolen.
 
Babywalking

Möblering

Har städat, möblerat om och fixat mitt rum. Under drygt ett års tid har det varit en avlastningsplats för mina saker och det har varit stökigt och inte inbjudit till det minsta sinnesro för mig. Jag påverkas väldigt mycket av hur min privata omgivning ser ut, om det är stökigt blir jag stressad och irriterad och om det är i ordning ja...
 
Så nu är jag så jävla glad och harmonisk.

Chilledill

Chillar med lite te och musik. Ska strax träna. Har lekt lite med PS och det blir ju en del redigering av bilderna från Färöarna. Skitkul.
 
Nissen och jag vid kajen i Torshavn.

Bilder från Färöarna

Lägger upp några bilder från Färöarna som pojkvännen tog, han fick bäst bilder eftersom han klättrar och hänger ut från kanter och sånt. Första bilden är från Kyrkjebö som är den äldsta byn på Färöarna. Där finns en kyrkoruin från jag vet inte hur långt bak i tiden, men den restaurerades på 1500-talet enligt informationsplakatet vi läste.
 
De andra bilderna är från ön Nolsoy som vi åkte till med båt från Torshavn. Där vandrade vi omkring i några timmar.
 
Kyrkjebö
 
Nolsoy
 
Nolsoy
 
Nolsoy

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0