At least I have fun

Fullt up. At least I have fun.

Sorry ever after

Intensiva två dagar. Mycket jobb. Lite tid. Eller lite tid har jag haft men den har prioriterats på annat vis än vid datorn. Ska strax sticka till en vän och mysa med film men måste lyssna lite på The Connells '74 '75 först och dricka te.

Oh shit Sherlock!

Bra dag på jobb, sedan sticka och handla och kura med te och ett avsnitt av Sherlock Holmes. Ser om serien för den är så genial. Älskar när man moderniserar äventyrsberättelser och verkligen lyckas. Benedict Cumberbatch är så fruktansvärt bra.
 

Äppelbåtar

Temat blev väldigt bra. Fick en idé att barnen på jobb kan få göra äppelbåtar av alla nyplockade äpplen som är för sura för att ätas. Så alla satte igång och pysslade och vi fick ett gäng väldigt snygga båtar som ligger och guppar i en balja på förskolan nu, med segel i massor av olika färger.
 
Jag gjorde såhär:
Dela ett äpple mitt itu och gröp ur med en sked (inte för mycket, bara precis så att den kan flyta på vattenytan). Klipp till ett segel av en bit tyg eller papper (papper funkar sämre då det lätt blir fuktigt och trist, men ett segel i filttyg är helt perfekt). Klipp två små hål i tyget genom att vika seglet rakt över, eller stick en nål igenom. När detta är gjort trär du en tandpetare genom seglet och sticker försiktigt ner i äpplet. Akta så inte tandpetaren sticker ut på andra sidan för då läcker det in vatten! Sedan har ni en finfin äppelbåt som kan ligga och guppa i en skål.
 
 

Kvällen

Kör lite Queen såhär på kvällskvisten och dricker te med indian spice. Är också jävligt sugen på att se The Timetraveller's wife då det var längesedan jag såg den.
 
kör en bild på ankor i brist på annat

Äpplen

Chill jobbdag. Massor av frusna ungar dock - hösten bara slog ner på oss. Imorgon börjar jag lite senare (kl 8) så det blir sovmorgon för mig! YAY! Vi håller på och jobbar med äpplen som tema så jag försöker hitta lite ramsor om äpplen - eller lekar. Vi har varit och plockat äpplen och så ska de få göra äppeltryck och baka äppelpaj och en massa sånt. Väldigt roligt.
 
Nu ska jag ta ett träningspass och sen blir det att krypa upp i soffan med lite te.

Tävlingsmänniska - jag?

Jag hade väldigt roligt igår. Skrattade och skrattade och vann när vi spelade Alias. Har blivit en fruktansvärd tävlingsmänniska - vet inte vart det kommer ifrån. Jag är en dålig förlorare och en ännu sämre vinnare, jag blir rent ut sagt odräglig enligt mina vänner. Men turligt nog kan de skratta åt det (och även jag) när vi är klara. Men under tiden så fy sjutton vad taggad jag blir.
 
Idag blir det chill med lite film och en promenad förr eller senare.

Chillkväll

Snart dags att sticka hem till en vän och chilla med lite spel och mys. Längesen sist så det ska bli riktigt kul. Funderade på att åka i mjukisbyxor men tänkte att nån måtta får det väl vara så lite anständig är jag i alla fall.
 

22 september 2012

Fuck drömde en jävla massa inatt. Bland annat skulle jag se ett band jag velat se ett tag, men så hade jag en av barnen från jobbet med mig och han gick upp och förstörde instrumenten. Sen skulle vi till en pub (var jag gjorde av ungen har jag ingen aning om men han fick tack och lov lämna drömmen efter instrumentmassakern) och min syster skulle följa med, men hon träffade sitt ex i publiken till konserten så hon gick iväg med honom vilket resulterade i att jag ställde mig och grät och sparkade på en parkbänk. Tillslut fick jag lite egentid med en kär vän och medlem i bandet så vi gick upp på en kulle men väl där kom ett gäng ligister som ville slåss, så vi får springa därifrån. Sen vaknade jag...

Jobb

Har sovit väldigt lite och jobbat väldigt intensivt vilket har varit väldigt roligt. Får vara kvar ett tag till så är väldigt glad. Barnen är underbara allihop och jag trivs som fisken i vattnet.
 
 
chillar på lunchrasten

Regnbågar

Igår startade jag inte min dator alls. Hade annat för mig. Men idag kände jag för att ta lite bilder och lägga upp. Efter dagens regn fick jag bevittna min första dubbelregnbåge, och se en som spänner över hela himlen. Fick inte med början och slutet för den var för stor, men det var häftigt. Upptäckte först efteråt att det var två regnbågar, men det var ju lite kul att det syns på bilden.
 

Tjuvlyssnat

Ska strax sova, bara lägga upp en bild jag hittade i datorn som jag sparat sen ett år tillbaks men glömt bort. Printscreen från tjuvlyssnats hemsida. Älskar ungar ibland!
 

Omelett

Imorgon är det utedag så det blir att ta med lunch. Ställde mig nyss och svängde ihop en tomat-och spenatsallad och lite omelett att ta med mig.
 
   


Lång dag utan solskydd

Glömde sätta på mig solskydd så när jag kom hem efter jobbet var jag blossande röd på kinderna och näsan. Smärta. Men ett tjockt laget aloe vera och helosansalva (alternativt yoghurt) så la det sig snabbt. Var dödligt trött men tog mig ändå en promenad för att rensa huvudet lite.

Efter träning

Har just tränat i 40 minuter och svettas som om jag aldrig gjort annat. Well, det känns skönt nu när det är klart, tycker bara att kroppen kunde bli klar så man kan gå och duscha. Medan jag väntar så lyssnar jag på Delta Goodremoch dricker massor av vatten.
 
 

Trött

Lyssnar på Three Days Grace och funderar. Lirade Age of Empires men har blivit så dålig på det så jag tröttnar efter att ha byggt upp första armén. Känner mig trött men vet inte om jag ska gå och lägga mig. Antar att jag lika gärna kan göra det som att sitta här, har ju inget bättre för mig. Jag väntar på att höra av en person men jag vet också att denna inte kommer vara tillgänglig förrän om några timmar, alltså sitter jag och rullar tummarna... Har kommit fram till att jag är en mästare på att vänta, bida min tid, dra ut på och låta tiden utvisa saker och ting. Är inte säker på att jag gillar den egenskapen då den känns väldigt okonstruktiv. 

Lustigkurre

Blev lugnt och trevligt, en liten promenad runt för att lyssna på lite band, prat på en parkbänk och sedan vända hem. Nu ska här liras Age of Empires och drickas te.
 
   

Träning

Tog ett välbehövt träningspass så nu jävlar ska här duschas. Tänkte sticka till kulturnatten med en vän senare ikväll men innan dess ska jag dricka lite te och lira Age of Empires. Kvällen är räddad =)
 

Tenth Avenue North - On and on

 
Love, I have waited for you
And love, I was wounded for you
Won't you look into my eyes
Through the pain and through your pride
And find I am true
You're the one I can't deny
And I'll never leave your side
I gave my life for you
So what are you waiting for?

On and on we go
Come love take my hand
On and on we go
Time and time again
On and on we go
Back to where this all began
Come love take my hand

Life is waiting for you
And life I have given to you
Tell me what else can I do
What more have I left to prove?
That I am what you need
Still I will hold on to your heart
Through the chaos and the dark
When your eyes fail to see
So what are you waiting for?

On and on we go
Come love take my hand
On and on we go
As you run away again
On and on we go
Back to where this all began

Broken I was for you
Broken I'm still for you
My broken heart breaks for you
Broken I'm over you

On and on we go
On and on we go

On and on we go
Come love take my hand
On and on we go
Time and time again
On and on we go
Back to where this all began
Come love take my hand
Come love take my hand
Come take my hand

Zonterapi och sånt

Lång dag. Bra dag. Cyklat en del och fått skav på de mest intressanta ställena. Myskväll med mina föräldrar som är lediga imorgon (flipp vid tvn och en massa skratt, underbara mor och far) och nu är det lite chillkväll med massor av vatten (har druckit för mycket te).

WOOPWOOP!

Hände något roligt idag; fick heltidsvikariat i en förskoleklass. Så himla roligt! Jag hoppar och studsar och sjunger för mig själv, på fredag ska jag dit och prata med arbetslaget och se hur det känns och på måndag börjar jag. Åh vad roligt det ska bli! Även om jag trivts med timvikariat så är det ju alltid skönare (och säkrare) med ett schema. Underbart. Detta firar jag med vindruvor och te i mängder. Woopwoop!

Lord of the Dance

Har jobbat lite på förmiddan och sen somnade jag. Bra Emmy, bra där. Lyssnar på musiken till Lord of the Dance och kollar på klippen på tuben. Min syster har filmen hemma hos sig så kan inte få min beskärda del just nu.
 
damn he looks good!

Döda drakar

Tröttheten slog ner på mig som en jävla... ja. Somnade i soffan tidigare ikväll så dagen har verkligen gett något, hähä. Börjar lite senare imorgon så jag ska lira lite Skyrim och döda några drakar innan jag kryper isäng.
 
 

Mycket jobb

Har jobbat från 07:45 till 16:20 och haft en intensiv men väldigt rolig dag. Har fått göra massor och umgåts ordentligt med ungarna. Har till och med fått förmånen att vara den som de först väljer att slänga sig om halsen på för att bli tröstade - något jag inte trodde att ett barn skulle känna genemot mig. Så jag är väldigt stolt och glad. Fick till och med trösta en liten pojke tills han somnade i min famn.
 
Cyklade till och från jobbet så har fått min timmes motion nu i alla fall.

Galen afton

Jag har varit runt hela Skåne känns det som. Har haft en helt fantastisk kväll och natt med vänner. Är dock väldigt trött nu (och ska upp och jobba vid 8 imorgon) så nu jävlar ska här chillas.
 



Utgång

Ska ut med en kompis och sätta mig på nån pub och bara chilla och snacka. Skönt.
 
Uuuuh yäh!

John Carter

Har spenderat kvällen och natten hos en god vän där jag såg John Carter of Mars - vilket var ett himla misslyckande. Vännen beskrev den som en kombination av Star Wars och Avatar och han gillade den väldigt mycket, medan jag fann mig mest fascinerad av Woola som jag nu vill ha som gosedjur. Underbart söt!
 
Woola <3

Magknip

Fan vad ont det gör. Jag har skött mig exemplariskt och endast ätit sånt som varit nödvändigt. Har bara fått i mig hälften av mitt dagliga kaloriintag så jag förstår inte vad jag gjort för fel men med lite proviva blir det nog finnemang. Ska sticka till en vän och kolla film nu.

Ny frisyr

Sådär. Nu jävlar har jag fått håret fixat. Sitter och chillar med vitaminvatten och musik och väntar på att kvällen ska börja. Tralalalalaalaaaa....
 

Snyggo

Hejhejhejhejhallåhejsan!
 
Tänkte bara meddela att jag gått ner 3,5 kg på drygt 8 dagar vilket känns awsome. Är glad och nöjd och ser fram emot fortsättningen. Målet är fem pull ups till att börja med. Förhoppningsvis tar det inte hundra år tills jag kan sätta det, hehe!
 
Nu ska jag sticka och klippa mig och sen är det fredagsmys - känner mig så jävla glad idag så tänker rida på den vågen så länge jag kan nu. WOOPWOOP!
 

PSY - Gangnamn Style

SÅ JÄVLA NAJS OOPOOPOOOPOOOOOOP! Har ingen aning om vad han sjunger men jag kan typ halva dansen... eller okej, mest det där skuttet och svinget med armen.
 
 
 

Kyckling med böngoddar & paprika

Lagade en awsome middag precis för 4-6 personer.

4 kycklingfiléer
1 röd lök
1 paprika
1 burk böngroddar
1 msk olivolja
1 dl creme fraiche
0,5 dl sweet chilisås
1 tärning kycklingbuljong
paprikakrydda, salt, peppar
5 dl kokt ris
 
To do-list:
Häll 10 dl vatten i en kastrull och sätt på kok. Mät upp 5 dl ris. Hacka paprika och rödlök och lägg i en burk eller nåt. Börja skära kycklingfiléerna i bitar / strimlor beroende på hur du vill ha dem.
När riset har kokat i tio minuter börjar the action: Lägg lök och paprika i en stekgryta och fräs dem i lite olivolja. I med kycklingen och låt den fräsa så att vätskan försvinner. Häll av resterande vätska när kycklingen har fin färg. Häll i creme fraiche och sweet chilisås och blanda runt, i med salt, peppar och massor av paprikakrydda så att det får en snygg färg. I med buljongen och rör om. Häll i böngroddarna precis innan det är dags att servera. Wóla!
 
Hackhackhack.
 
Fräsefräsefräääääs..!
 
Precis innan servering. Smakade awsome.

Haters' gonna hate

jävlasatansförbannadehelvete va stor den är
 

Chillkväll

Chillar med Vänner-boxen och te. Har legat på ett kaloriunderskott senaste dagarna så ikväll var jag tvungen att käka skorpor för att inte försmäkta av hunger. På tal om mat så påstod min mor idag att jag säkerligen har tuggat i mig en del spindlar när jag sovit - just nu kryllar det av dem på mitt rum i alla former och storlekar och jag hatar det. Inte det att jag är rädd för spindlar, det är väl snarare hela insektssläktet jag håller mig ifrån.

Living Dead Dolls

Upptäckte just de fenomenala dockorna Living Dead Dolls som är helt fantastiska! Jag tycker de är skitläskiga, vissa av dem fula och några smaklösa, men det är något charmigt över dem. Eller det kanske snarare är idén att tillverka dockor som mer eller mindre är zombies som gör att jag finner det häftigt.
 
Här är några av dockorna från olika serier.
 
 
 
 
 
 
 

Tona håret

Satte en toning i håret igår kväll då utväxten blir så satans ful. Störigt när håret växer fort, det blir liksom lite tröttsamt att fylla i varannan månad.
 
Oh yeah. Kalla färger is the shit.
 

sämre poser får man ju gräva länge efter. Enligt min mor och syster får jag underbett när jag försöker se bra ut på bild.

Fail

Skulle spela in lite ikväll men allt gick åt helvete. Jävla skit och piss. 
 
Tonade håret istället. 

Svettig intervju

Hemma från intervjun. Det var inte riktigt som jag tänkt mig då jag trodde att jag skulle sitta på tu man hand med en person och prata. Nej detta var jag och två andra personer samt den överordnade som skulle gå igenom information kring tjänsterna och fylla i papper och alla var givetvis väldigt fräscha och snygga. Kände mig ganska malplacerad där jag kom in med cykelhjälmen under armen, genomsvettig, röd i ansiktet och vått hår (nej det regnade inte ute). Men jag tog mig igenom det hela och cyklade sedan hem igen så idag har jag avverkat samanlagt 15,62 km på cykel. WOOPWOOP!
 
fräschare intervjuoffer får man leta efter, öörgrgr!

Cyklacyklacykla

Ska cykla till Lund för en intervju. Kul. Blir alltid helt svettig när jag cyklar men det är en intervju där det inte spelar så stor roll om jag är svettig eller ej... eehm...

Dags att sova?

Ser ondskefull ut såhär på kvällskvisten. Detta är dock en bild tagen innan jag blev mörk i håret. Natten ser ut ungefär på samman sätt dock; ligger och lyssnar på musik, analyserar texter och funderar. Kan sova länge imorgon så jag passar på även om jag vet att det inte är bra att vända på dygnet.
 

Beslut

Skickade just ett sms som kommer att förändra mycket. Eller allt är redan förändrat men jag antar att det är först när man verkligen öppnar munnen (eller knappar ner och skickar om man är feg) och säger vad man känner som saker och ting kan börja röra på sig. Nu är saker ordnade och jag kan fokusera och dra åt rätt håll. Det är konstigt hur mycket som ska behöva ältas för att man ska nå dit. Men nu är det gjort.
 
det är här de viktiga besluten fattas

Jobb och trip till Malmö

Bra dag. Har träffat trevliga människor och insett att jag är kapabel till väldigt mycket. Har cyklat 14 kilometer så jag är nöjd och glad.
 
Pappa och jag tog en tur till Malmö där jag skulle göra ett ärende. Han var snäll och ville köra men jag somnade i bilen och hann inte med så mycket. Cyklandet gjorde mig helt färdig.
 
åkaåkaåka bil
 
 
those thighs are burning ahrrrrrgh!

Love you out loud - Meatloaf

Dags att lägga upp en bra text.
 


I sit in my living room thinking of you,
And the feelings I fear are coming true,
And everything about you is wrong I know it.
But I still taste you on my tongue,
And I, still breathe you in my lungs,
And I, wish I could stop breaking down,
Wish I could love you out loud.

Wish I could love you out loud,
But I'll just keep it to myself,
Wish I could hear how it sounds,
To be with you and no one else.

Don't make a sound,
Don't tell a soul.

It's 7am and I just wanna call you and tell you I'm falling in love,
But there's somebody else inside these four walls.

She smells you on my skin,
And I, I cant let her know where I've been,
And I, wish I could be with you now,
Wish I could love you out loud.

Wish I could love you out loud,
But I'll just keep it to myself,
Wish I could hear how it sounds,
To be with you and no one else.

Wish I could love you out loud,
Because I'm under your spell,
Wish I could tell the whole world,
But I'll just keep it to myself.

Don't make a sound,
Don't tell a soul,
Don't tell them anything and I won't let you go.
Don't say a word,
Don't tell a soul.

And I shiver at the thought of you,
I can't believe that you love me too and we quiver when we touch,
I can't believe I love you so much.

And I hate it when you walk away,
I know we can't go on this way,
But there's magic when we touch,
I can't believe I love you so much.

(Wish I could love you out loud)
Which I could hear how it sounds.

(Wish I could love you out loud)
Wish I could hear how it sounds.

Wish I could love you out loud,
But I'll just keep it to myself.
Wish I could hear how it sounds,
To be with you and no one else.
Wish I could love you out loud,
Because I'm under your spell.
Wish I could tell the whole world,
But I'll just keep it to myself.

(Don't make a sound)
Don't make a sound,
(Don't tell a soul)
Don't tell a soul,
(Don't tell them anything and I won't let you go)
Don't tell them anything and I wont let you go.

Wish I could love you out loud,
But I'll just keep it to myself.
Wish I could hear how it sounds,
To be with you and no one else.
(Don't say a word,
Don't tell a soul,
Don't tell them anything and I wont let you go.)

Wish I could love you out loud,
Because I'm under your spell,
Wish I could tell the whole world,
But ill just keep it to myself.
(Don't make a sound,
Don't tell a soul,
Don't tell them anything and I wont let you go.)

Wish I could love you out loud,
Wish I could hear how it sounds.

Söndag

Senaste dygnet har varit intensivt och roligt. Har nog inte skrattat så mycket på väldigt, väldigt länge. Tack du som gjorde kvällen bra. Min syster är på besök och förbereder en flytt, så det är mycket prat kring det. Annars lyssnar jag på Meatloaf och dricker vitaminvatten. Imorgon ska jag jobba. Det ska bli roligt.

Lördag

Väcktes oroväckande sent av en granne som knackade på dörren och ville låna en karaff. Sedan städade jag och gjorde armhävningar (nej jag skojar inte) sen köpte jag glass och tranbärsjuice och hårfärg och nu när jag ska försöka njuta av kvällen har mina timmar på spotify tagit slut så jag får gå över till grooveshark och så dricker jag vodka. Vet inte vad det är jag väntar på, men nånting är det.
 

Natt

Spenderade alldeles för många timmar på ett ställe som min allgeri inte tillåter, så mina lungor har börjat korka ihop sig. Inte bra. Imorgon spenderar jag dagen ensam i det stora, stora huset. Ska städa lite och när det är gjort ska jag förtära en alkoholhaltig dryck och lyssna på musik på hög, hög volym. Ja, jag vet, inte särskillt vuxet nånstans. Men jag får lov att fira, för jag har fått lite jobb. Med fokus på lite. Men ändå jobb.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0