Julmys

Sitter i soffan hemma hos mamma och pappa och är så mätt att det gör ont. Mat, gröt, kakor, julmust, mer gröt, mer kakor, en cider, en kaka.... ÅGRGGR! Men så värt det. Vi har betat av Ett päron till farsa firar jul, Snögubben och Harry Potter och dödsrelikerna del 1 (den sista lite otippad men resten av familjen ville så why not liksom). Nu kollar vi på den årliga dokumentären på svt2 där ett gäng britter diskuterar hur vidrig julen är, vilket är det bästa jag vet.

Snart jul

Sista provet för detta året är avklarat så nu nalkas det mys. Ska ta tåget hem till mamma och pappa redan ikväll för jag står inte ut en dag till i korridoren där det mest är ensamt och trist. Så nu bär det av hemåt för att kura i soffan framför TV:n och äta godis.

Letar

Håller på att leta efter en studentlägenhet, korridoren funkar inte längre.

Ny maskin

Han med stort H har hjälpt mig köpa datordelar och monterat ihop maskineriet till mig. Nu har jag en stor maskin som klarar vad som helst, stående på mitt rum. Helt underbar är den, med ett riktigt gamertangentbord så att jag kan vila handlederna. Inte för att jag spelar så mycket, lär ju bli mer nu i och för sig, men ja...

Så nu är allt fixat. Jag har till och med köpt ett par högtalare för att kunna lyssna på musik i annat än mina hörlurar, så nu slipper jag skavsår på öronen, haha. Han är guld värd alltså, fan vad snäll han är.

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0