Blåmärke


Tänkte ta tillfället i akt och fota senaste blåmärket. Detta bevisar att jag utsätter mig för påfrestningar i vardagen - alltså är jag inte att leka med. Hohohoh.

En handfull godis

Tuggar på choklad och bilar för att det är gott. Snart ska jag träna i fyrtio minuter, duscha och sedan avsluta kvällen med att se An idiot Abroad eftersom det är mitt nya favoritprogram. Man kan kolla på det på SVT1 på torsdagar klockan 22:30 eller på webben. Fruktansvärt roligt och underbart. Jag ligger raklång i soffan och bara garvar.

Blåslagen

Kommer att vara full av blåmärken imorgon eftersom träningen är förlängd med tjugo minuter och alla var hyfsat frustrerade och slog hej vilt omkring sig mot slutet. Men roligt var det och nu ska jag käka fisk.

Annat för mig

Har en del för mig just nu.

Eller nej, jag bara skyller ifrån mig. Saken är den att jag inte har nån lust att skriva. Så det så.

Dissen

Jag: Vill du ut och gå med mig sen?
Syrran: Nä jag vågar inte när det är så mörkt ute.
Jag: Men jag kan ju karate...
Syrran: Men ingen är väl rädd för DIG.
*tyst*
Syrran: Har du ingen självdistans?

Morgon

Gäspade precis så stort att det kändes som om mungiporna revs upp. Tänk er det scenariot som en animation av Tim Burton och vi har årets nya film.

Födelsedagsfirande

Igår fyllde min syster år och jag höll på att tappa tårtan över mig när vi sjöng för henne. Den gled liksom på fatet och jag fångade upp den med magen, ingen större skada skedd men jag såg hela dess liv passera i revy. Min syster fick en provisorisk biobiljett av mig till att se Secretariat, tävlingshästen som Disney har gjort en film av. Mycket spännande, min syster tycker mycket om hästar och jag älskar bio så det passade utmärkt.

Vår

Snön smälter och min syster fyller år.
Det är fem grader plus
och jag längtar efter solen,
den första vindpusten och
lukten utav nyvaken, fuktig jord.

Ajajaj

Slog knäet i en bänk precis, träffade rakt på nerven så det blev sånna spasmer. Ajajaj va tokigt det känns nu.

Hem från Lund


Igår bowlade jag och såg ut såhär när jag posade. Idag åt jag godis och pratade.

Pippa Marias

En klasskompis spelade precis en låt som var asbra så jag frågade vilka det var. De heter Pippa Marias och jag har aldrig hört talas om dem, men här är deras myspace.

Skola

När jag kommer hem ska jag käka mackor och dricka te och träna. Jag är trött och kissnödig och lite rastlös. Uschdå.

Eftermiddag



Idag är jag turkos och svart med pärlor i öronen. Ska slå ihjäl en halvtimme med mackor, te och Dr Quinn och sen är det träning. Woopwoop!

Gao Xingjian

Ska börja läsa Andarnas berg utav nobelpristagaren Gao Xingjian. (I Hades käftar tog slut igår natt.)

Träning



Om en dryg timme ska jag träna karate, men jag kör ninja idag. Att köra ninja är pappas och min benämning på när man kör utan karatekläder och bara har vanliga svarta träningskläder. Tufft som tusan.

Vardag igen

Å hej å hej å hej å hå!

Så var det vardag igen med allt motigt men trevligt som det innebär. Jag har inte skrivit på ett tag för jag har haft så mycket annat för mig, bland annat en ytterst smidig och välbehövd tågresa till Kristianstad och fars sida utav släkten där det vankades födelsedagsfirande för en utav de små kussarna. Där fick jag också en del komplimanger för min nya kropp då jag inte längre ser ut som en köttbulle vilket var väldigt roligt.

Jag har köpt kläder och lånat böcker och anmält mig på en körskola igen. Det känns konstigt, men det är som om en osynlig fot har sparkat mig ashårt i röven för jag är helt pepp på allt. Å vad roligt det är!


Steven Saylor är det som gäller nu. Har gjort en raid på biblioteket och lånat allt som fanns av honom.

 
Detta är en utav de nya plaggen som jag inhandlat, men jag tänker inte visa den närmare då den vid anledning av detta foto har fått en del salivstänk från min morbrors chokladbruna labrador.

ett sms

Fick ett sms från en vän som jobbar i en Pressbyrån-butik. Han hade precis skällt ut en kille som "antastade en tjej med en playboytidning". Good work, good work I say! (Syrran säger: Vi vet inte om tjejen höll i en playboytidning och blev antastad av en kille eller om en kille antastade en tjej med hjälp av en playboytidning...")

I vilket fall så var det snyggt agerat.

The Seventies

Pappa och jag sitter och kollar på The Seventies på SVT1 där Joakim Thåström precis snackade om den svenska punken. Mycket trevligt. Fast när han steg ur bilden klev Olivia Newton-John in och snackade om Grease... tvära svängar med andra ord.

Tired as hell

Fan vad trött jag är. Ska bara göra ingenting idag, typ dricka te och sånt.

Jag är Jack Sparrow

Känner mig som Jack Sparrow idag för jag är sotig runt ögonen och har ringar på hela handen. Aaaaawrrrrg!


Fast kaptenen har nog lite mindre bröst när jag tänker efter...


men annars är jag kapten Sparrow, rakt av lixxxx....

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0