Hem en vända

Har snart inriktningsinformation i en och en halv timme. Det betyder att vi snart ska välja om vi vill bli experter på musik, idrott, bild, naturkunskap eller något annat... Och jag känner mig ganska taggad på allt. Musik är det naturliga valet, men att bli en musiklärare som inte kan spela piano..... vet inte om det går hem riktigt. Återstår att se.


Kommentarer
Leonard Eriksson

Brukar man inte vara inriktad inom flera ämnen? Tänker att de som undervisar i matte tex nästan alltid tar naturkunskapen med.



Frågan du kan ställa dig angående inriktning är vart du vill arbeta som mellanstadielärare. Engelsklärare är väldigt efterfrågat i många rurala regioner av världen, både ideellt som statligt sponsrat. Det finns fruktansvärt många minoriteter som inte kan göra sig förstådda och därför blir lurade av ja... "oss" för att de inte kan sina rättigheter. Sedan har vi dem som vill ut i världen men hur ska de klara sig utan engelska? De kommer inte långt på det lilla de kan få ut ur böcker då dessa inte ens finns tillgängliga på deras eget språk... och de få som lär ut är inte utbildade pedagoger eller särskilt bra på engelska. Um... det är bara en tankegång.

2011-09-14 @ 14:21:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0