Allt bra

Lyssnar på Prokofiev och dricker fair trade-märkt te. Det är trevligt.
Var på samtal idag och det konstaterades att det är mycket som hänt på fyra år och att jag har åstakommit så mycket. Från att ha varit rädd för att åka buss och gå utanför dörren har jag nu körkort och får ögonkontakt med de flesta jag passerar. Älskar min utveckling och jag är oerhört stolt. Mina föräldrar är så stolta. Allt är så bra.
är gladare än jag ser ut här men smilebilden blev suddig


Kommentarer
L

Vad skönt för dig att du ser förändringen från det som har varit, tills nu, som en positiv vändplats; bort från den otrygga tillvaron och mot ett socialt rikare liv.



Jag kommer ihåg när jag långsamt vågade mig ut igen efter att ha blivit mobbad så länge under min barndom fram till tonåren, ögonkontakt tog lång tid för mig att våga ta med andra människor, att åka buss framkallade även det alltid ångest hos mig för att jag var rädd för vilka jag kunde råka på under resan... Gamla klasskamrater, lärare, kompisar, människor som ville mig illa...



Jag är en sådan idiot som inte tog i beräkning din utveckling, du har kommit så långt och sedan kommer jag och sätter press på dig att gå längre allt för fort, utan att riktigt öppna ögonen ordentligt...



Det låter dumt kanske men jag är stolt över att du inte givit upp under vad som nu hänt dig under ditt liv, som jag skrev vid ett tidigare tillfälle så tycker jag du är beundransvärd som alltid är så glad, jag blir avundsjukt, kanske är det därför jag gillar dig så mycket du utstrålar en värme som en stor del av mig önskar att ta del av någon dag bit för bit om minsta hopp finns.



Jag hoppas inte jag gör dig obekväm med mitt prat Emmy, hade bra i helgen. Kram

2011-09-22 @ 22:57:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0