Flygblad - blivande alfahanar

Detta är mitt flygblad som är skickat till lärarkåren på min skola. Ni får ursäkta ett visst slarv men det skrevs på en kvart under konstant illska.


 




Blivande alfahanar

”Vet du vad 11:an är för något?
När man trycker in sin penis med våld i munnen på kvinnan, så att hon börjar blöda näsblod.”
Robinson-Jarmo skriver om detta på sin blogg; alfahanar som använder sig utav sexuellt sadistiska och kvinnofientliga skämt för att understryka sin manlighet.


Liknande resonemang och skämt finner vi här på vår skola. Jag kallar de som för detta resonemang för Blivande alfahanar.


Detta är killar i 16-18 årsåldern som inte kan föra ett vanligt samtal om eller med en tjej utan att lägga in frågeställningen om hur långt hon kan ta deras genitalier i munnen (”och gilla det”). Det är de som inte kan prata eller visa sin uppskattning gentemot en tjej utan att tafsa, klänga eller ropa nedtryckande saker efter henne. Det är de som skickar mass-sms och skojar med att lägga upp bilder på henne i genanta positioner utan hennes tillstånd på Facebook.


Dessa Blivande alfahanar har uppenbarligen brist på kommunikationsförmåga och måste därför bli åtgärdade omedelbart innan de och deras offer kommer ordentligt till skada. Med tanke på hur många tjejer det är som utsätts för sexuella trakasserier varje dag så dröjer det nog inte länge innan de blivande alfahanarna blir anmälda eller får tillbaks med samma mynt. Vilken kille skulle fixa att varje dag få höra att han är dålig, bli spammad på mobilen, få ett obehagligt tryck på sitt könsorgan, få mer eller mindre sexuella inviter där han är i underläge, för att i nästa stund bli skrattad åt?


Om dessa människor får fortsätta med sin sexuellt sadistiska betraktelse av det motsatta könet så kan vi glömma tanken på en lugn och trevlig miljö på vår skola.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spaceinvasion

Instagram

RSS 2.0